Με τρία πληρώματα ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στο 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας


Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Β’ Φάσης, του 85ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στα Ιωάννινα στις 20 και 21 Ιουλίου 2019.

Συμμετείχαν 27 σωματεία από όλη τη χώρα. Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης έλαβε μέρος με τρία πληρώματα. Συγκεκριμένα οι Σαμαράς Αρτέμης, Λάσκαρης Χρήστος, Τεντολούρης Παναγιώτης, Ξυνέλλης Γιάννης και Μανώλης Λύσανδρος αγωνίστηκαν στην Τετράκωπο μετά (4+) κατηγορίας παίδων, ενώ η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα και η Κοντού Δήμητρα- Ελένη αγωνίστηκαν στο Σκιφ 1Χ κατηγορίας κορασίδων.


Η Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα κατέλαβε τη πρώτη θέση, αναδεικνύοντας το ΝΟΜ πρωταθλητή Ελλάδος μετά από πολλά χρόνια στο σκιφ κορασίδων. Οι Σαμαράς Αρτέμης, Λάσκαρης Χρήστος, Τεντολούρης Παναγιώτης, Ξυνέλλης Γιάννης και Μανώλης Λύσανδρος κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, μετά από μια εκπληκτική κούρσα ενώ η Κοντού Δήμητρα-Ελένη κατέλαβε την 6η θέση, πραγματοποιώντας μια πάρα πολλή καλή εμφάνιση κι ας ήταν η μικρότερη της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου βρέθηκαν δύο πληρώματα μας, σε τελικό της ίδιας κατηγορίας.


Αξιοσημείωτο είναι πως ο ΝΟΜ στον πίνακα μεταλλίων βρέθηκε στην 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων και στην 11η θέση στο 85ο Πρωτάθλημα σε σύνολο 27 σωματείων. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν τη ποιοτική δουλειά που γίνεται στον όμιλο από τους Ζαχαρίου Άννα και Βογιατζή Αρίστο καθώς επίσης ότι με συστηματική προπόνηση από τους αθλητές και με την υποστήριξη των γονιών όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί.


Το Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστεί τους γονείς που στηρίζουν με τις ενέργειες τους, κάθε προσπάθεια. Εξάλλου όλοι αγαπάμε την κωπηλασία.