7 ΧΡΟΝΙΑ LesvosPost | 7 χρόνια μάχιμης πορείας και έγκυρης ενημέρωσης- «9.452.101 επισκέψεις» (PICS)


Μια μέρα σαν αυτή, την 15η Ιουλίου του 2012, το LesvosPost (ανήκει στον όμιλο LesvosPost Media Group)  έβγαινε στα άγνωστα και «αχαρτογράφητα νερά» του διαδικτύου.

Συμπληρώθηκαν κιόλας 7 χρόνια που μια παρέα φίλων που αγαπά την Λέσβο,  ξεκίνησαν ερασιτεχνικά, ρομαντικά και αισιόδοξα το LesvosPost.com.

Η αρχή έγινε με μια απλή ιστοσελίδα για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και με επίκεντρο πάντα την Λέσβο, αλλά και  ότι συμβαίνει στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο.


Πριν από 7 χρόνια δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε, ότι το εγχείρημα μας θα ξεπερνούσε κατά πολύ τους «μερικές εκατοντάδες φίλους μας» και θα γινόμασταν το κέντρο της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ο τροφοδότης ειδήσεων και θεμάτων στα μεγάλα κανάλια και sites, θυμίζοντας ότι στην Λέσβο υπάρχουν περήφανοι πολίτες που κατοικούν εκεί.

Με αποκλειστικό αρωγό τον απανταχού Λέσβιο αναγνώστη, αντέξαμε να είμαστε ανεξάρτητοι μακριά από κόμματα αλλά και άλλες «διαπλέκομενες» δουλειές.

Αντέξαμε και αντέχουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε πολίτη της Λέσβου, όταν οι άλλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη και τους πουλάνε στην πρώτη δυσκολία.

Αυτά τα 7 χρόνια καλύψαμε όλα τα μεγάλα γεγονότα. Μας δείξατε εμπιστοσύνη όλοι εσείς και μαζί τα μεγάλα δίκτυα των Αθηνών, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί (ANT1, ΣΚΑΪ, MEGA, STAR, ΕΡΤ, ΑLPHA κ.α.) και οι μεγάλες ιστοσελίδες, αναπαράγοντας την είδηση με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του LESVOSPOST.

Και όλα αυτά τα χρόνια είναι αλήθεια πως μοιραστήκαμε μαζί σας χαρές, λύπες, γελάσαμε, κλάψαμε, ζήσαμε και… ζούμε μαζί!!!… Γίνατε εσείς οι ίδιοι, οι αναγνώστες- οι φίλοι μας, συνεργάτες μας, βοηθώντας μας, με φωτογραφίες, με βίντεο, με πληροφορίες, με ειδήσεις.

Με τον πήχη σε όλους τους τομείς να βρίσκεται πολύ ψηλά, οι στόχοι του LesvosPost.com είναι σαφείς:

-Αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση

-Ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων

-Δυναμική προώθηση των επιχειρήσεων με νέες μορφές διαφήμισης

Για εμάς το τίμημα ήταν συχνές "συναδελφικές" και "πολιτικές" επιθέσεις είτε δημόσιες, είτε υπόγειες από πολλούς που τους ενοχλεί η αλήθεια και ότι δώσαμε φωνή στο κόσμο.

Λογοδοτούμε και θα συνεχίσουμε να αναφερόμαστε ΜΟΝΟ σε εσάς, που γίνεστε όλο και περισσότεροι και που τιμάτε αυτή την μεγάλη πια ομάδα ανθρώπων στην καθημερινή σας ενημέρωση.

Έτσι 7 χρόνια μετά μεγαλώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και το δείχνουμε.

Όλοι εσείς είστε η φωνή της Λέσβου είστε το LesvosPost.com  και σήμερα που σβήνουμε 7 κεράκια δίνουμε μια υπόσχεση, ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο μεγάλοι και ακόμα πιο δυνατοί για όσο αντέχουμε, δεν γίναμε και δεν πρόκειται να γίνουμε υποχείριο και φερέφωνο κανενός.

Το LesvosPost.com από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του έθεσε ως σκοπό την άµεση και έγκυρη ενημέρωση, χωρίς κοµµατικές ή άλλες εξαρτήσεις. Μεταφέρει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο όλη την ειδησεογραφία στον υπολογιστή, το tablet, το smart phone.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι απλά καλά λόγια είτε για εμάς, είτε για εσάς,  αλλά στον σύγχρονο κόσμο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας αποτυπώνονται. Το Google Analytics θεωρείται ίσως ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά συστήματα μέτρησης  

Επειδή η πρωτιά δεν ήταν πότε αυτοσκοπός,  απλά παραθέτουμε τα στοιχειά και από εδώ και στο εξής, προτρέπουμε κάθε αναγνώστη να μαθαίνει μόνος του την αλήθεια και όχι τα παραμύθια που του πασάρουν….

Σήμερα, ρίχνοντας μια «υποχρεωτική» ματιά στα στατιστικά των επισκέψεων και βλέποντας τον αριθμό των 9.452.101 επισκεπτών (σ.σ. τα 2.078.029 μόλις τον τελευταίο χρόνο!), αλήθεια συγκινούμαστε. Για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Τα στατιστικά μας στα 7 χρόνια λειτουργίας μας (15-07-12 έως 15-07-19 στις 00:00) είναι:


Επισκέπτες (Περίοδοι σύνδεσης) 9.452.101

Μοναδικοί Επισκέπτες (χρήστες) 2.318.990

Πραγματικές προβολές σελίδων 24.641.362




Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που μας εμπιστεύονται για την προβολή τους.


Και όσο ο Θεός μας δίνει Υγεία και δύναμη, θα είμαστε εδώ.

Θα είμαστε εδώ να γράφουμε και όχι να… αντιγράφουμε!…

Καθαρά, με όνομα και υπογραφή…

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Στεφάνου Γεώργιος
LesvosPost.com


15-07-19 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!!!

«15-07-12--15-07-19»