Εντυπωσιακή η έναρξη του 4ου τουρνουά Beach Soccer "Νίκος Μαλλής" στην Σκάλα Καλλονής (PICS, VID)


Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού είναι γεγονός και πραγματοποιείται στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις του Element beach bar. στην παραλία της Σκάλας Καλλονής.

Το καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό τουρνουά με εκατοντάδες λάτρεις από όλη την Δυτική Λέσβο για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται μια ευχάριστη διέξοδος για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα για τους νέους, για αυτό το λόγο το postarw.gr σίγουρα αξίζει συγχαρητηρίων.


Την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2019, στις 21:30 παρουσία πλήθος κόσμου ο διοργανωτής και ιδιοκτήτης του Postarw Θεόφιλος Μυζικας, πραγματοποίησε την έναρξη του 4ου τουρνουά Beach Soccer “Νίκος Μάλλης» στο εντυπωσιακό ανακαινισμένο γήπεδο άμμου του Element beach bar στην Σκάλα Καλλονής. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε μέσα σε βροχή από βεγγαλικά και πυρσούς, που έκαναν κυριολεκτικά την νύχτα μέρα.

Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά́ είναι το μεγαλύτερο ενημερωτικό site της Λέσβου, το  www.LesvosPost.com


Στο αγωνιστικό μέρος, το εναρκτήριο παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες DAK cafe και Αγροτική Στέγη, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, ικανοποιώντας στο έπακρο το πολυπληθές κοινό. (ΣΚΟΡ 5-3 υπερ της ομάδας DAK cafe)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι καλύτερες 4 ομάδες, θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Μυτιλήνης, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Λέσβου, ο οποίος θα πάει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Αντίστοιχο τουρνουά πραγματοποιείτε στις εγκαταστάσεις 5*5 του E. Σπανού στην Παναγιουδα από τον Phileas guides Lesvos app και την εταιρεία Lesvos Events με χορηγό επικοινωνίας και πάλι το LesvosPost.

Να υπενθυμίσουμε πως τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε τεράστια απήχηση από τον κόσμο και άπαντες θέλουν και τη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό τουρνουά και να ξεφύγουν άπαντες που θα αγωνιστούν ή θα παρακολουθήσουν το τουρνουά από την καθημερινότητα…


Υ.Γ. Η πρωταθλήτρια ομάδα που θα βγει από τους 2 φιναλίστ των τουρνουά Μυτιλήνης και Καλλονής θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πάτρα υπο την Αιγίδα της ΕΠΣΛ.

Στο τουρνουά της Σκάλας Καλλονής φέτος συμμετέχουν 9 ομάδες.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη ανέδειξε τους παρακάτω ομίλους.

Α ΟΜΙΛΟΣ
--------
1. Bandoleros
2.Stop&win
3.Ατρόμητοι (πρωταθλητές Κ16 2018)
4.Αγροτική Στέγη
5.Παράκοιλα (πρωταθλητές 2018)

Β ΟΜΙΛΟΣ
--------
1.Gustozo
2. Life Check
3. Καλλονή νέο ΑΦΜ
4. Lacoste

Το LesvosPost.com παραβρέθηκε στην έναρξη του 4ου τουρνουά Beach Soccer “Νίκος Μάλλης» και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες.

Στην Lesvos Post WEB TV και στον δημοσιογράφο Στεφάνου Γεώργιο μίλησε ο διοργανωτής και ιδιοκτήτης του postarw δημοσιογράφος Θεόφιλος Μυζικας, για το τουρνουά αλλά και γενικά για το φετινό Postarw Sports Tour ενώ εξέφρασε και την δυσαρέσκεια του για την μη προβολή των αθλητικών διοργανώσεων από τα ΜΜΕ του νησιού μας.

ΒΙΝΤΕΟ: Ραφαήλ- Αναστάσιος Στεφάνου
ΦΩΤΟ: Στεφάνου Γεώργιος