Και επίσημα νέος προπονητής του Αιολικού ο Πάρης Ανδράλας και 3 μεταγραφές


Κρεσέντο ανακοινώσεων από τον Αιολικό Μυτιλήνης που αρχίζει σιγά σιγά να υλοποιείτε το όραμα του νέου πρόεδρου Γ. Καραμπαση.

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Πάρης Ανδράλας με προπονητής τερματοφυλάκων τον Χρήστο Πουρή. Γενικός αρχηγός παραμένει ο Σταύρος Βουργουτζής ενώ στον Αιολικό έρχονται οι Αλαγιάννης Γιώργος, Καλαφάτης Αντώνης και Τριλιανός Νίκος

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Το Δ.Σ του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα για την περίοδο 2019-2020.

Ο νέος μας προπονητής εκτός την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει εργαστεί σαν προπονητής στις ομάδες της Προοδευτικής, Α.Σ. Ρόδος, Φωστήρα και Αστέρα Ιτέας.

Ο coach θα έχει στο πλάι του στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων τον Χρήστο Πουρή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τον καλωσορίζει στην πόλη μας και στην ομάδα μας.

Το Δ.Σ του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του νησιού μας Αλαγιάννη Γιώργο και Καλαφάτη Αντώνη.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούργιο ξεκίνημα τους σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Το Δ.Σ του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τριλιανό Νίκο.

Την προηγούμενη σεζόν ο Νίκος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ηφαιστείας Κοντοπουλίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού και του ευχόμαστε πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με τον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό τη ομάδα μας, Σταύρο Βουργουτζή.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη και φέτος Σταύρο.