Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στο 3ο Lesvos Food Fest


Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου βρέθηκαν στην Σκάλα Πολιχνίτου και πλαισίωσαν μουσικά το 3ο Lesvos Food Fest, που οργανώνουν  ο Φορέας  Τουρισμού Μολύβου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την ΓΣΕΒΕ.

Την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση γαστρονομίας που την παρακολούθησε πλήθος κόσμου επιμελήθηκαν ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος ο "Μπάλος", ο  Σύλλογος  Φίλων της Μουσικής Πολιχνίτου, ο Αθλητικός  Σύλλογος  Πολιχνίτου και ο Ιππικός Σύλλογος Πολιχνίτου.

Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν στο 4ο  Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη», που οργανώνουν η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.


Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 ήταν προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία στην πλατεία Φοίνικα, στην Ερμούπολη. Δυστυχώς, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, τα παιδιά του μουσικού τμήματος και τα μέλη του Δ.Σ δεν μπόρεσαν να μεταβούν στην Σύρο.

Οι οργανωτές υποσχέθηκαν να συμπεριλάβουν τα Σαντούρια  στο πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου, το καλοκαίρι του 2020.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμότατα την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ για την πολύ τιμητική πρόσκληση και τον  Δήμο Λέσβου για την ανταπόκριση του στο αίτημα μας να στηριχθεί οικονομικά η αποστολή στη Σύρο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας  για του χρόνου και είμαστε σίγουροι ότι το νέο Δημοτικό  Συμβούλιο θα σταθεί δίπλα μας.