Εγκαίνια για την 23η Έκθεση Κεραμικής στον Μανταμάδο- Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μανταμάδου στο LesvosPost (Ηχητ)


Η 23η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής ανοίγει τις πύλες την Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου.

Όπως μας είπε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαϊδής, στην έκθεση φέτος θα συμμετάσχουν κεραμιστές από την Πάτρα, την Αργολίδα, τη Στυλίδα, την Κρήτη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λήμνο, την Αθηνα, το Βολο κτλ αλλά και κεραμιστές από Τουρκία, Γαλλία και Κύπρο. Ιδιαίτερο συμβολισμό θα έχει και η συμμετοχές κεραμιστών από την Ίμβρο και Τενεδο .

«Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιρασθούν αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Πολύκεντρου και το σήμα της έκθεσής μας, ενώ ευχής έργον θα ήταν να λειτουργήσει και μόνιμη έκθεση κεραμικής στο Μανταμάδο, στο Πολύκεντρό μας σε συνεργασία με τον νέο δήμαρχο δυτικής Λέσβου Τ. Βερρο, φέτος θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες και τα γνωστά παραδοσιακά παγιαβλελια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Τζελαϊδής.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 23 Αυγούστου, ενώ στην τελετή των εγκαινίων θα συμμετάσχει η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών του δήμου Λέσβου.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ.

Ακούστε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μανταμάδου  Χ .Τζελαϊδής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δ/ντης του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιος