21χρονο «μπουμπούκι» έκλεβε και ρήμαζε περιουσίες σχολείων και ιδιωτών στην Μυτιλήνη- Αποκλειστικές φωτο


Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο στη Μυτιλήνη.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, συνελήφθη την Δευτέρα  (22-07-2019), ένας ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 21χρονος, μπήκε σε επιχείρηση 56χρονου ημεδαπού παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή αξίας -40- ευρώ περίπου, ενώ μπήκε και σε δύο (2) σχολεία , επίσης διέρρηξε και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 60χρονου ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό τους.

Επίσης, ο συλληφθείς προκάλεσε και φθορές, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η παραπάνω ηλεκτρονική συσκευή.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του δράστη και σε άλλες συναφείς πράξεις.

Δείτε αποκλειστικές φωτο από την διάρρηξη και τις καταστροφές που προξένησε ο 21χρονος στο κυλικείο του 9ου και 11ου δημοτικού σχολείου Μυτιλήνης