«Ελληνικά διάφορα» – Βεράντα 2019: Μποφίλιου, Καραμουρατίδης & Ευαγγελάτος στο Κτήμα Οινοφόρος | Παρασκευή 12/07


Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στο Κτήμα Οινοφόρος υποδέχονται την Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με την παρέα της!!!

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και το απόλυτο sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος κάνουν το σαλόνι τους υπαίθριο και παρουσιάζουν τα “Ελληνικά διάφορα”, σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα, με μία στάση από αυτές να είναι στην Μυτιλήνη την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στις 23.00 στο Κτήμα Οινοφόρος!


Τα «Ελληνικά διάφορα», η νέα παράσταση – πρόταση της αγαπημένης τριάδας που γοήτευσε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τόλμη και την αρτιότητά της, υπόσχεται να σας προσφέρει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μνήμη και το συναίσθημα, με μια επιλογή από τα πιο γνωστά τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια.

Σαν μια καλοκαιρινή βραδιά σε μια βεράντα με φίλους…

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος περιγράφουν τη νέα τους παράσταση-πρόταση:
«Ελληνικά διάφορα»

έτσι απλά – όπως τότε:

γραμμένα καλλιγραφικά με στυλό διαρκείας στη ράχη μιας κασέτας, στολισμένης με αυτοκόλλητα άστρα και καρδιές.

…πότε αντιγραμμένα από το ραδιόφωνο, πότε χαρισμένα, πότε αγορασμένα με το χαρτζιλίκι ενός μήνα…

…υπογραμμισμένα κι αφιερωμένα ειδικά, για μεταμεσονύκτιες μοναχικές ακροάσεις ή κοινωνικές συναναστροφές με αγαπημένους.

Μετά από χρόνια, και βουτώντας στη δημιουργία ενός νέου κύκλου τραγουδιών, νιώσαμε την ανάγκη να πάρουμε μια μικρή απόσταση από το προσωπικό μας ρεπερτόριό, να επιστρέψουμε στην εποχή της πιο αθώας σχέσης μας με τη μουσική και να θυμηθούμε όλα τα τραγούδια – σταθμούς που μας διαμόρφωσαν.

Εκπλήσσοντας λοιπόν ακόμα κι εμάς τους ίδιους, φτιάξαμε ένα πρόγραμμα – φόρο τιμής, στους δημιουργούς και τους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας που μας έμαθαν να αγαπάμε τη μουσική και τους ανθρώπους της.

Από το ελαφρό και το λαϊκό τραγούδι έως τους μεγάλους συνθέτες της δεκαετίας του ‘60 και από τους πιο τρυφερούς δίσκους των ‘80ς και τους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ‘90, βάλαμε στο τραπέζι τραγούδια ετερόκλητα που συνθέτουν το μωσαϊκό μιας χώρας που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, με μόνο άξονα τη συλλογική συγκίνηση, τα κοινά σημεία αναφοράς και το καθαρό συναίσθημα.

Αυτή η σειρά παραστάσεων – σαν μια βραδιά στη βεράντα του σπιτιού μας – έχει ένα στόχο: να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε και να το τραγουδήσουμε παρέα.

Νατάσσα – Θέμης – Γεράσιμος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ : ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ώρα προσέλευσης: 22:00

Έναρξη 11:00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:

Ερμού 4 (αρχή αγοράς)
Κάτι ψήνεται
Μουσικο καφενείο
Τηγανακια Grill House

Τηλ κρατήσεων 22510-44738,6974197399,6949544276

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


Η Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά στο πλευρό του μεγάλου Χρόνη Αηδονίδη, ενώ το 2004 ερμηνεύει δύο κομμάτια στο άλμπουμ «Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου». Αμέσως τόσο ο κόσμος όσο και οι συνάδελφοί της την ξεχωρίζουν. Την επόμενη χρονιά, η Νατάσσα Μποφίλιου κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Εκατό μικρές ανάσες» σε στίχους του σπουδαίου Γεράσιμου Ευαγγελάτου και το 2006 συμμετέχει στο δίσκο «Πεθαίνοντας στην Αθήνα» του Σταμάτη Κραουνάκη, για την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Το 2007 η Νατάσσα Μποφίλιου κυκλοφορεί το cd-single «Εν λευκώ», για ακόμα μια φορά σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Όπως είναι φυσικό ο κόσμος αγκαλιάζει και αυτή τη δουλειά της εξαιρετικής τραγουδίστριας. Με τον συγκεκριμένο στιχουργό κυκλοφορεί την άνοιξη της επόμενης χρονιάς και το άλμπουμ «Μέχρι το τέλος», το οποίο σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Από εκεί και πέρα ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ήδη στρωμένος για τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία έχει ήδη δώσει σημαντικά δείγματα του μοναδικού ταλέντου της. Από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα, όπου κι αν εμφανιστεί δεν πέφτει ούτε καρφίτσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των συναυλιών που έδωσε το καλοκαίρι του 2015 πήρε τόση αγάπη από τον κόσμο όσο λίγοι καλλιτέχνες της γενιάς της. Τα τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου «Εν Λευκώ», «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», «Τσιγάρα βαριά» και «Μέτρημα» είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες της, που το κοινό της ζητάει να τα ακούσει ξανά και ξανά. Είναι σίγουρο πως η ταλαντούχα τραγουδίστρια με τη μοναδική φωνή, θα μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Η καριέρα της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία έχει συνεχώς σταθερά ανοδική πορεία, πρόκειται να εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια. Η τραγουδίστρια έχει να μας δώσει ακόμα πολλά και να μας χαρίσει μοναδικά βράδια διασκέδασης και ξεφαντώματος.

Οι συνεργασίες της Νατάσσας Μποφίλιου είναι πάντα πολύ επιτυχημένες. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλοί άλλοι. Το 2013, η Νατάσσα Μποφίλιου συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική και τα γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό μαγαζί «Kyklos Live Stage», ενώ λίγους μήνες αργότερα έδωσε και την πρώτη της συναυλία στο Λονδίνο. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, η Νατάσσα Μποφίλιου πραγματοποιεί εμφανίσεις σε ολόκληρη την χώρα μαζί με άλλους συναδέλφους της, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Κωστής Μαραβέγιας που συμμετέχουν στην κολεκτίβα αλληλεγγύης που φέρει τον τίτλο «Αγάπη ρε+» και σκοπό έχει να προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη. Θα λέγαμε ότι σε όποιο μουσικό σχήμα κι αν έχει συμμετάσχει η ταλαντούχα Νατάσσα Μποφίλιου, αφήνει το δικό της στίγμα. Το ξεχωριστό ταλέντο της, η εξαίσια φωνή της και η μοναδική της σκηνική παρουσία, την έχουν φέρει στην κορυφή και όχι άδικα. Μάλιστα είναι πολύ αγαπητή στο ευρύ κοινό που την αποθεώνει όπου κι αν εμφανιστεί. Σε όποιο νυχτερινό μαγαζί κι αν εμφανιστεί η Νατάσσα Μποφίλιου γίνεται το αδιαχώρητο κι όλοι μιλάνε για ένα πραγματικό φαινόμενο στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Οι συνάδελφοί της μιλούν γι’ αυτήν πάντα με πολύ θερμά και κολακευτικά λόγια και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια και ένας υπέροχος άνθρωπος.

Σημεία Προπώλησης:

Ερμού 4(αρχή αγοράς)
Κάτι ψήνεται
Μουσικο καφενείο
Τηγανακια Grill House
Τηλ κρατήσεων 22510-44738,6974197399,6949544276