Βόλτα με καραβάκι και μπάνιο στο Τάρτι-Σάββατο 20 Ιουλίου 2019


Μας λείψατε, αλλά ας νοιαζόμαστε και σας αγαπάμε ,για αυτό θα σας πάμε κρουαζιέρα. Αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου ,λέμε να ξαναβρεθούμε για λίγο και να πάμε με καραβάκι από τη Σκάλα Λουτρών στο Τάρτι για μπάνιο με επιστροφή για φαΐ .

Η αναχώρηση θα γίνει στις 16:00 από το My market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης με δικά μας μεταφορικά μέσα ώστε να πάρουμε μαζί μας και όσους θέλουν να συμμετάσχουν και δεν έχουν αυτοκίνητο .Φτάνοντας στη Σκάλα Λουτρών θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι και θα αποπλεύσουμε για την κρουαζιέρα προς το Τάρτι.

Ενώ τ’ αγέρι θα μας παίρνει τα μαλλιά ,θα χαζεύουμε το Φτέλι, την είσοδο του κόλπου της Γέρας ,τα Τσίλια, το Λιγονάρι ,το Τσάφι και τα νησάκια Άγιος Βασίλης και Μερσίνια. Καταπλέοντας στο Τάρτι θα έχουμε αρκετό χρόνο για μπάνιο και καφέ μέχρι να ξαναεπιβιβαστούμε ,πριν νυχτώσει, για την επιστροφή. Στην Σκάλα Λουτρών θα περιμένει, όσους το επιθυμούν, η ταβέρνα για το κλείσιμο της βραδιάς. To menu αυτή τη φορά θα είναι αρκετά πλούσιο και κάπως ακριβότερο από αυτό που έχουμε συνηθίσει (12 ευρώ χωρίς το ποτό). Σας παρακαλούμε να μας πείτε αν θα φάτε κρέας (λεπίδια –κοψίδια) ή ψαρικό (μάλλον σουπιά) για τον προγραμματισμό της ταβέρνας. Η συνεισφορά στα έξοδα για το καραβάκι θα είναι 10 ευρώ ανά άτομο.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή ως τις 20:00 της Πέμπτης 18/07 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (στην Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης και θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας για την κάλυψη τυχόν κενών λόγω ακυρώσεων (για τις οποίες παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά).