Plaz Fun Park: Ο μεγαλύτερος καλοκαιρινός παιδότοπος της Λέσβου στην Πλαζ Τσαμακια Μυτιλήνης (pics)


Τώρα που το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά, ποιος είπε πως δεν μπορείς να συνδυάσεις παιδότοπο και δροσιά σε ένα;


Μπορείς! Παιχνίδι δίπλα ή μέσα στο νερό για τα παιδιά και χαλάρωση με καφεδάκι για τους μεγάλους στην PLAZ -Coffee &Snack Bar-.

Ο παιδότοπος στην Πλαζ Τσαμακια είναι πολλά περισσότερα από ένας χώρος παιχνιδιού και πάρτι. 

Είναι ένα πολυχώρος, που άνοιξε για 2η χρονιά στις 7 Ιουνίου και εντυπωσιάζει με το μέγεθος, τη ζωντάνια και τη φιλοσοφία του.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παιδότοπο της Λέσβου, που συνδυάζει όχι μόνο το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση, αλλά και την εστίαση, σε ένα άκαπνο και φιλικό προς όλη την οικογένεια περιβάλλον.

Με δεκάδες παιχνίδια ειδικά κατασκευασμένα για μικρά παιδιά αλλά και για ενήλικες αποτελεί τον ιδανικό παιδότοπο που εξυπηρετεί την ανάγκη των παιδιών για ασφαλή διασκέδαση.

Περιμετρικά του παιδότοπου ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τραπεζοκαθίσματα προσφέροντας σε όλους τους γονείς τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τον καφέ ή το φαγητό τους χωρίς να χάνουν τα παιδιά από τα μάτια τους ενώ τις πολύ ηλιόλουστες μέρες το κιόσκι είναι ιδανικό για να δροσίζει όλους τους επισκέπτες.


Η Plaz Fun Park εκτός από τέλεια επιλογή για αξέχαστα παιδικά πάρτυ, είναι ένας οργανωμένος παιδότοπος που προσφέρει δημιουργική απασχόληση για τα παιδάκια μας από εξειδικευμένο προσωπικό. Λειτουργεί δίπλα στην καφετέρια του Plaz Fun Park, ώστε οι γονείς να απολαμβάνουν τον καφέ ή το φαγητό τους και να έχουν οπτική επαφή με τα παιδιά τους. Στον ίδιο χώρο θα βρεις φουσκωτά και μελάλη παιδική χαρά.

Στην
Plaz Fun Park έχουν επενδύσει στην ποιότητα του παιχνιδιού και της εξυπηρέτησης με έμπειρο, φιλικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, φροντίζοντας παράλληλα για την υγιεινή των παιδιών, κρατώντας καθαρούς τους χώρους. Έτσι, καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, υπάρχει επίβλεψη από παιδαγωγούς της Plaz Fun Park οι οποίοι φροντίζουν ώστε –εάν το επιθυμείς- να μη βρίσκεσαι καν στο χώρο.

Ο παιδότοπος ανοίγει καθημερινά στις 18:30 και κλείνει στις 11 το βράδυ.

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com


More Info - Κρατήσεις:

Στην Ακτή Τσαμακια Μυτιλήνης

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1561220

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Το LesvosPost.com είναι και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός της PLAZ  COCKTAIL &SNACK BAR