Μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό με άρωμα Λέσβου….- Ο Α. Χατζηνικολάου στο L.P


Το ταλέντο του ανάγκασε τη Μάντσεστερ Σίτι να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. Πρόταση που απορρίφθηκε ασυζητητί. Πρόταση που οδήγησε τους Θεσσαλονικείς να του κάνουν συμβόλαιο ύψους 150.000 € για να μην τον χάσουν. Πρόταση, όμως, που δεν στάθηκε ικανή να τον πείσει στην πορεία ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η κατάλληλη ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του. Ετσι, ο Μάριος Σιαμπάνης -περί ου ο λόγος- πήρε τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Και που οφείλετε αυτό;;;

Μα φυσικά στον γνωστό FIFA Players Agent από τα Μυστεγνα Αχιλλέα Χατζηνικολάου και στην εταιρεία Dony managment.. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου πρόσφατα τιμήθηκε για την προσφορά του στο Λεσβιακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Αίγειρου Μυστεγνων


Πλέον, είναι οριστικό ότι ο διεθνής τερματοφύλακας, που θα κλείσει τα 20 του χρόνια στις 28 Σεπτεμβρίου, θα είναι ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών για τα επόμενα 4 χρόνια. Καθώς η συμφωνία «κλείδωσε» και θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.


Όταν η περίπτωση του Σιαμπάνη έφτασε στα χέρια του Ολυμπιακού, η απόφαση φαίνεται να πάρθηκε πολύ εύκολα. Και αυτό διότι στον Πειραιά γνώριζαν και γνωρίζουν τις ικανότητες και τα προσόντα του διεθνούς γκολκίπερ. Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να τον δούμε να παίρνει συμμετοχές και ευκαιρίες στη χρονιά που έρχεται. Εάν, βεβαίως, αποδείξει μέσα από τις προπονήσεις και την προετοιμασία, ότι πράγματι μπορεί να σταθεί αντάξιος των απαιτήσεων ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Και κυρίως εάν είναι έτοιμος πνευματικά και σωματικά να ανταπεξέλθει, να δουλέψει και να βελτιωθεί, για να γίνει η πρώτη επιλογή πίσω από τον Ζοσέ Σα.

Εως τότε, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός βάζει στο δυναμικό του ένα ακόμη εξαιρετικά ταλαντούχο Ελληνόπουλο. Και σε δεύτερο βαθμό, πετυχαίνει ακόμη μία μεταγραφική νίκη επί του ΠΑΟΚ. Χωρίς να την επιδιώκει, βεβαίως, αλλά νίκη. Όπως και η πρόσφατη απόκτηση του 16χρονου Τσέλιου, που αποτελούσε το μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας του Δικεφάλου, κατά την άποψη του Γιώργου Σαββίδη…


Ο κος Χατζηνικολάου μίλησε στο lesvospost.com για την παραπάνω μεταγραφή αλλά και για τον Αιολικό και μας είπε:

«Θεωρώ οτι η αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου ηταν οτι χειρότερο μπορούσε να συμβεί...είναι η ταφόπλακα των ερασιτεχνικών σωματείων αλλά και των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών... Δεν μπορεί ο δεύτερος της Γ εθνικής να παίζει μπαράζ για να μείνει στην ίδια κατηγορία.. Σε καμιά ευρωπαϊκή χωρά η ακόμη...ΚΑΙ αφρικανική δεν συμβαίνει αυτό..

Μάλιστα 1 μήνα πριν την λήξη των πρωταθλημάτων βγήκε η  οριστική απόφαση.

Που είναι η εξυγίανση?? που είναι το δίκαιο??

Να μην ξέρει μια ομάδα και οι παίχτες της τι θα γίνει......

Φέτος ο Αιολικός έκανε μια αξιοπρεπέστατη πορεία βγήκε δεύτερος !!!! Και έπεσε κατηγορία....

Γιατί η φετινή Γ΄ εθνική θα είναι η Δ εθνική...

Είναι κρίμα για την προσπάθεια του κυρίου Γρυπιωτη αλλά και όλων των ποδοσφαιριστών ..τοσα έξοδα τόσος ιδρώτας τόση αγωνιά για το τι??? Είναι απλά ντροπή αυτό που αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού... Αλλά είπαμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πλέον τοξικό!!!!

Βγήκε η προκήρυξη για την νέα Γ εθνική...8 όμιλοι...και ακουσον ακουσον μπορούνε να παίζουνε έως και 5 παίχτες ανω των 33 ετών...!!!! Και υποχρεωτική η παρουσία μόνον ενος κάτω των 21 ετών ....

Με όλα αυτά καταστρέφεται το μέλλον των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στις ακαδημίες αλλά και σε ομάδες με επαγγελματικά συμβόλαια. Πέρσι ήταν δυο φέτος ένας κάτω των 21.... Ο κύριος υπουργός ξέρει από ποδόσφαιρο; Από την ψυχολογία των παιχτών; Και γενικά έχει ακουμπήσει ποτέ μπάλα ποδοσφαίρου;;»