«Βουβός» πόνος και θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα-Το LesvosPost στην Στύψη (pics, Vid)


Μέσα σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης είπαν το τελευταίο αντίο στον Πανο Ζαρλα οι δικοί του άνθρωποι, οι πρώην συμπαίκτες του στο power of love, φίλοι, σύσσωμο το χωριό, απλοί άνθρωποι.

Αποστόλη Στύψη Λέσβου | Στεφάνου Γεώργιος, Στρατής Τσιντώτας

Πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο της της Στύψης, με ένα τεράστιο «γιατί;» να πλανάται στην ατμόσφαιρα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής του στα 28 του χρόνια.

Στη Στύψη της Λεσβου τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι στης Τρίτης (4/6) η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.


Συντετριμμένη εμφανίστηκε στον Ιερό Ναό της Στύψης η μητέρα του νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love, Στέλλα Νικολάου, ενώ σε κατάσταση σοκ ήταν και πολλοί από τους συμπαίκτες του από το Power of Love, αλλά και η πρώην σύντροφος του, Στέλλα Μιζεράκη που βρέθηκαν στο νησί για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο 28χρονο.


Στην Λέσβο για το τελευταίο αντίο βρέθηκαν η πρώην σύντροφός του Στέλλα Μιζεράκη, και οι συμπαίκτες του από το Power of Love Αθηνά Χρυσαντίδου, Παναγιώτης Θεόφιλος , Εύα Καλτσή., Αλέξανδρος Νατσάκος, Μιχάλης Κάββαλος ,Αθηνα Χρυσαντίδου και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος


Το φέρετρο ήταν άσπρο, ενώ οι συγγενείς του Πάνου Ζάρλα μοίραζαν και μπομπονιέρες, αφού ο αγαπημένος τους δεν είχε παντρευτεί.

Το Lesvos Post.com που βρέθηκε στην Στύψη κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα


Υπενθυμίζουμε πως επιθυμία του Πάνου Ζάρλα, αλλά και της οικογένειάς του, αντί στεφάνων στη μνήμη του, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί.  Παρόλα αυτά, αγαπημένοι του άνθρωποι, όπως οι γονείς της Στέλλας Μιζεράκη και οι αδερφές του, θέλησαν να στείλουν και στεφάνια στην εκκλησία.


O πατριός του λίγο πριν την κηδεία του μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα! Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Πήγε στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love.


Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα. Εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα. Δεν μπόρεσε να «μαζέψει» τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά, με τα γνωστά αποτελέσματα».


Το χρονικό

Ο νικητής του «Power of Love» σκοτώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.


Τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 28χρονου Πάνου.

Την ώρα που εκείνος «έσβηνε» στην άσφαλτο, οι φίλοι τού εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία».