Το LesvosPost…στην «μάχη» των Εθνικών εκλογών- Η online ομάδα μας για τις εκλογές


Στις 07 Ιουλίου 2019 οι πολίτες θα κληθούν να εκλέξουν την νέα κυβέρνηση αλλά και τους εκπροσώπους στη Βουλή των Ελλήνων.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη έγκαιρης, αξιόπιστης και αντικειμενικής ενημέρωσης το LesvosPost έχει ξεκινήσει τον μαραθώνιο μετάδοσης εκλογικών ειδήσεων.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό δημιουργήθηκε στο Facebook ξεχωριστή ομάδα με την ονομασία «ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 by LesvosPost» (https://www.facebook.com/groups/NationalElectionsLESVOSPOST/) με στόχο την διαρκή προβολή όλων των υποψηφίων και κομμάτων.

Η εκλογική ενημέρωση φυσικά συνεχίζεται καθημερινά και μέσα από το LesvosPost.com με τις σημαντικότερες ειδήσεις από υποψήφιους και κόμματα. Συνεντεύξεις, βίντεο, παρουσιάσεις , debate θα έρθουν από το lesvospost στις οθόνες σας… Σε PC, LAPTOP, TABLET και συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Προβολή στο LesvosPost

Γιατί να προβληθείτε στο LesvosPost.com 
 
1. Γιατί είναι το μεγαλύτερο πολιτικό - ειδησεογραφικό - εκλογικό site της Λέσβου υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, μοναδικό στο είδος του.

2. Γιατί έχει πολύ μεγάλη στοχευμένη επισκεψιμότητα.(72.338 επισκέψεις με 1.395.741 pageviews τον μήνα Μάιο κατά την εκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικων εκλογών).

3. Γιατί ΟΛΟΙ οι επισκέπτες του είναι ενεργοί πολίτες - ψηφοφόροι, ενδιαφέρονται για τα κοινά, διαδραματίζουν ρόλο στο περιβάλλον τους και στην οικονομία

4. Γιατί η επισκεψιμότητά του πολλαπλασιάζεται κατά την προεκλογικά περίοδο

5. Γιατί διαθέτει τη μεγαλύτερη τράπεζα πληροφοριών για πολιτικές ειδήσεις, τις εκλογές, τα κόμματα, τα ψηφοδέλτια, τις οδηγίες για υποψήφιους και ψηφοφόρους, τις δημοσκοπήσεις και γενικά όσα αναζητούν οι ψηφοφόροι.

6. Γιατί βρίσκεται πρώτο στις περισσότερες λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση του google, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τις πληροφορίες του και όσοι αναζητούν στοιχεία για υποψηφίους

7. Γιατί οι τιμές προβολής στο 
LesvosPost όχι μόνο δεν είναι ακριβές αλλά διαθέτουν την καλύτερη αναλογία τιμής / απόδοσης.

8. Γιατί οι ειδήσεις του αναρτώνται και στις σελίδες του στα socialmedia (facebook, twitter).

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους τιμοκαταλόγους του LesvosPost.com και τα ειδικά πακέτα προβολής, υποψηφίων και συνδυασμών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: 

-Στα τηλ. 698-6271142, 697-2012896

-Με e-mail στο LesvosPost@gmail.com

**Αναλυτικά τα social media του LesvosPost.com:
Group facebookLesvosPost.com 
Twitter: FOLLOWERS

*Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από τοLesvosPost.com για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.