Σήκωσαν τα μανίκια οι νεοεκλεγέντες στην Λέσβο


Συνάντηση είχαν χτες τόσο μεταξύ τους όσο και με φορείς οι νεοεκλεγέντες Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης , Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης και Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος για να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν για την ανάληψη των καθηκόντων τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολούθως,  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λέσβου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λέσβου, και των νεοεκλεγέντων, Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κο. Κωνσταντίνο Μουτζούρη και Δήμαρχο Μυτιλήνης κο. Ευστράτιο Κύτελη.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση εργασίας τέθηκαν ισχυρές βάσεις για μια εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία του Επιμελητηρίου Λέσβου με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Μυτιλήνης.


Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, της καθημερινής ζωής των πολιτών των νησιών μας, καθώς και άλλα ζητήματα.


Στην προσπάθεια των τριών φορέων να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, προγραμματίστηκαν δράσεις και συνέργειες έτσι ώστε από 1 Σεπτεμβρίου 2019 με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Περιφερειάρχη και του νέου Δημάρχου, να ξεκινήσει η υλοποίησή τους.