Ξανά συνέλευση, ξανά επαφές, ξανά αδιέξοδο…


Η διακοπείσα Γενική Συνέλευση του Αιολικού της περασμένης Τετάρτης, συνεχίστηκε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, διεκόπη εκ νέου και θα συνεχισθεί την επόμενη Τετάρτη στο ίδιο μέρος.

Και αυτό γιατί δεν προέκυψε τίποτα νεότερο, η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και σε αδιέξοδο και οι όποιες επαφές έγιναν θα συνεχιστούν όπως ενημέρωσε η επιτροπή που είχε συσταθεί για αυτό το λόγο. Όπως ενημέρωσε ο Στέλιος Αλμπάνης, έγινε συνάντηση με τον επιχειρηματία Άκη Καραχάλια ο οποίος είδε θετικά την προοπτική να ασχοληθεί με τον σύλλογο, ωστόσο οι συζητήσεις δεν ολοκληρώθηκαν κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Αυτή ουσιαστικά είναι και η μόνη διαφαινόμενη λύση στον ορίζοντα και αναμένεται μέχρι την επόμενη συνέλευση που θα είναι και η τελευταία να έχει κλείσει το θέμα θετικά ή αρνητικά.

Από κει και πέρα υπήρξε εκ νέου ενημέρωση για το πρόγραμμα με την Cosmos Fc και το Uefa Foundation, με την εκπρόσωπο της να βρίσκεται ήδη στο νησί και αύριο να συναντάται με τον Σταύρο Γρυππιώτη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

 Τέλος μετά τα «παράπονα» της πρώτης Συνέλευσης, το παρών έδωσαν και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος, συνοδευόμενος από τους Νίκο Χρόνη και Γιώργο Μαρμαλέκα, χωρίς ωστόσο να τοποθετηθεί ή να δεσμευτεί για κάτι.