Χ. Αθανασίου και Σ. Κύτελης εύχονται καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις


Οι ευχές του βουλευτή της Ν.Δ Χαράλαμπου Αθανασίου και του νέου δημάρχου δήμου Μυτιλήνης Στρατή Κυτελη

Μήνυμα του ΣΤΡΑΤΗ ΚΥΤΕΛΗ (Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου και εκλεγμένου Δημάρχου Μυτιλήνης)

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού μας που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, Καλή Επιτυχία! Συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία σας αλλά και την αγωνία των γονιών σας.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν την πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής μας, αλλά ευτυχώς όχι την τελευταία. Ευκαιρίες για να αναδειχτούν οι ικανότητές μας άλλα και το ταλέντο μας υπάρχουν άφθονες στη ζωή μας. Σας καλώ να επιδείξετε εμπιστοσύνη και θάρρος στον εαυτό σας σε αυτή την πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη και στους γονείς. Η ψυχραιμία σας και η συμπαράστασή σας είναι καταλυτική ετούτη την ώρα. Είναι η δική σας σιγουριά που δίνει κουράγιο στα παιδιά σας!

Στρατής Κύτελης
Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στους μαθητές και μαθήτριες των νησιών μας, που δίνουν την προσωπική τους μάχη για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή δύναμη, με την ελπίδα οι κόποι σας να επιβραβευθούν.

Στους δε γονείς εύχομαι να έχουν υπομονή και να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους με αγάπη και αισιοδοξία στη κρίσιμη αυτή φάση της ζωής τους».