Από την Λήμνο σε Παναγιούδα, Λουτρόπολη Θερμή , Κώμη και Πηγή ο Χαράλαμπος Αθανασίου- Ξεκίνησαν οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή


Ξεκίνησαν οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ στην Λέσβο Χαράλαμπου Αθανασίου

Στη Λήμνο

Στη Λήμνο παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου, για την γιορτή της Αγίας Τριάδος, ξεκινώντας επίσημα και τις προεκλογικές περιοδείες του στο Νομό μας.


Την Κυριακή παρακολούθησε τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και την περιφορά της εικόνας στη Μύρινα, ενώ τη Δευτέρα παρευρέθηκε στην Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

«Το Άγιο Πνεύμα ας φωτίζει τις ψυχές και τις καρδιές όλων, κυρίως όμως των πολιτικών του τόπου μας ώστε όλοι με ομοψυχία να αγωνιζόμαστε για το κοινό καλό πέρα από προσωπικά συμφέροντα και οφέλη.

Σε αυτή την αναμέτρηση, των Εθνικών Εκλογών, ας συμπορευθούμε με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να ακουσθεί και πάλι η φωνή μας, για να συνεχίσουμε το αναπτυξιακό έργο μας, αλλάζοντας σελίδα, δημιουργώντας μια Ελλάδα προόδου, ανάπτυξης και ασφάλειας.

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία».

Στις τοπικές κοινότητες Παναγιούδας, Λουτρόπολης Θερμής, Πύργων και Παραλίας Θερμής, Κώμης και Πηγής

Στις τοπικές κοινότητες Παναγιούδας, Λουτρόπολης Θερμής, Πύργων και Παραλίας Θερμής, Κώμης και Πηγής περιόδευσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των χωριών, συναντήθηκε με κατοίκους, στελέχη του κόμματος και τοπικούς φορείς, συζήτησε μαζί τους για το ζήτημα του μεταναστευτικού καθώς και τα προβλήματα των αγροτών και διαβεβαίωσε την πλήρη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. 


Στην Παναγιούδα επισκέφθηκε τον ΙΝ Γέννησης της Θεοτόκου, όπου ενημερώθηκε από τον ιερέα για τις εργασίες επισκευής του Ναού, ενώ στη Θερμή συζήτησε με τους τοπικούς φορείς για το φλέγον ζήτημα της αποκατάστασης και ανάδειξης των Θερμοπηγών και του Ξενοδοχείου «ΣΑΡΛΙΤΖΑ ΠΑΛΛΑΣ”, ενός μνημείου  - σύμβολο για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας.

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

«Ήταν πολλά τα γραφειοκρατικά προβλήματα και οι συνεχείς προσπάθειές μας μέχρι να αποκτήσει σάρκα και οστά η τροπολογία που αφορούσε την «Παραχώρηση χρήσης και εκμετάλλευσης των θερμοπηγών και του ξενοδοχείου «Σάρλιζα» στη Θερμή Λέσβου, ιδιοκτησίας Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Α.Υ., στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», μια τροπολογία που συνέταξα και υποστήριξα ο ίδιος για να ψηφισθεί στη Βουλή το Δεκέμβριο του 2014 και άνοιγε το δρόμο ώστε αυτό το μνημείο – σύμβολο του νησιού μας να αποκατασταθεί και να αναδειχθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Είμαι αποφασισμένος, με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία να συνεχίσω και να ολοκληρώσω τη σημαντική προσπάθεια που ξεκινήσαμε το Φεβρουάριο του 2014».