Η δημοσιογραφία της κυβέρνησης.. και τα παπαγαλάκια τους που στιγματίζουν ανθρώπους της Λέσβου


Πως μια φωτογραφία από λαογραφικό – ιστορικό μουσείο καταλήγει σε φιλοκυβερνητικό site.. και η μονταζιέρα πιάνει αμέσως δουλειά…  

Διαβάστε την αποκαλυπτική επιστολή του κ Ταλλα

Προς: Εφημερίδα των Συντακτών
Κοιν: Πρύτανη κ. Μουτζούρη Κων/νο
         Mουσείο κ. Τσαρτσίδη Μιχάλη
         Εφημερίδα τα ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ
         Σε όλα τα ΜΜΕ της Λέσβου

     Μυτιλήνη 4 Ιουνίου 2019

Την 21.5.2019 στην ηλεκτρονική σας σελίδα και ακολούθως στην έντυπη έκδοση και σύμφωνα με το άρθρο του κ. Παγούδη Γεωργίου, αποκαλείται εμένα και την γυναίκα μου ΄΄ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ΄΄ συκοφαντώντας μας με αποτέλεσμα την στοχοποίησή μας, χωρίς να μας γνωρίζετε, ούτε και για την εν γένει ζωή μας.

Για ενημέρωσή σας και αποκατάσταση της αλήθειας που εκτιμώ ότι κόπτεστε σας ενημερώνω:  
Το Πάσχα σε ιδιωτικό ταξίδι μου επισκέφτηκα με την σύζυγό μου τα Οχυρά ΡΟΥΠΕΛ και την γύρω περιοχή στην οποία διετέλεσα Στρατιωτικός Διοικητής για 3 χρόνια.

Στο Σιδηρόκαστρο Σερρών υπάρχει το λαογραφικό – ιστορικό μουσείο του φίλου μου Μιχάλη Τσαρτσίδη στο οποίο εκτίθεται υλικό από τις μάχες των Γερμανών στα οχυρά (Γερμανικό – Ελληνικό), λαογραφικό και άλλο υλικό.

Έκανα με την σύζυγό μου το ‘’ λάθος ‘’ να φωτογραφηθώ με το παραπάνω υλικό χωρίς να πάρω την άδεια μερικών μιας και ήθελα να διαφημίσω το μουσείο και την υπέροχη συλλογή του φίλου μου. Έγκλημα μεγάλο.

Η εφημερίδα σας ανακάλυψε και δημοσίευσε τον ακροδεξιό. Προφανώς κάποιος αριστερός εθνοσωτήρας μπήκε στο προφίλ μου στο Facebook είδε τις φωτογραφίες μου από το εν λόγω μουσείο ( σας τις στέλνω συνημμένα) απομόνωσε μία και με σταλινική μέθοδο έστειλε την φωτό στην εφημερίδα σας. Εσείς που αμέσως ανακαλύψατε τον ακροδεξιό αναρτήσατε την φωτό με λεζάντα. ΄΄ Ο Ταλλάς μπροστά στη σβάστικα στο λαογραφικό ιστορικό μουσείο του Μιχάλη Τσαρτσίδη στο Σιδηρόκαστρο Σερρών’’. Επίσης με το σχόλιό σας τίτλος Ακροδεξιές Μουτζούρες, συκοφαντείτε και στοχοποιείτε εμένα και την γυναίκα μου.  Όταν πάτε σε ένα ιστορικό μουσείο και μάλιστα σε Γερμανική πτέρυγα εποχής 1942  φωτό με την Μέρκελ θα βγάλετε;

Αναρωτιέμαι πως δεχθήκατε μία τέτοια πληροφορία χωρίς να την διασταυρώσετε εσείς που σαν εφημερίδα έχετε κύρος. Ο πληροφοριοδότης σας σας ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες και όχι η μοναδική που δημοσιεύσατε; Μπορεί να έχει ίσως και εμπάθεια απέναντί μου. Γιατί δεν νομίζω ότι σαν εφημερίδα μπαίνετε στα προφίλ στο FB του καθενός για να βρείτε ειδήσεις. Σκεφτήκατε ότι ίσως σας χρησιμοποίησαν για προσωπικές αντιπάθειες;

Παραμονή των εκλογών αναφέρθηκε στην αστυνομία η στοχοποίηση μου καθώς άτομα με προσέγγισαν και με πρόσβαλαν. Στο επεισόδιο αυτό δεν είστε άμοιροι των ευθυνών σας καθώς η λανθασμένη και μη διασταυρωμένη δημοσίευσή σας έφερε δυσμενή επακόλουθα για εμένα και την οικογένειά μου.

Την  προσπάθεια σας εκλαμβάνω ότι θέλατε να πλήξετε  εκτός από εμένα σαν περιφερειακό σύμβουλο, την γυναίκα μου ως υποψήφια στην κοινότητα Μυτιλήνης και τον πρύτανη κύριο Μουτζούρη Κων/νο εκλεγμένος τώρα Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, ότι δήθεν έχει στον συνδυασμό του ακροδεξιό σύμβουλο ενόψει εκλογών.

Επίσης αφήνετε υπονοούμενα για την γυναίκα μου Ταλλά Αγγελίτσα, με τον συνδυασμό που κατέβηκε για την  κοινότητα Μυτιλήνης για πογκρόμ, κτλ. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση με πογκρόμ και πλατείες που αναφέρετε ούτε κατηγορείται για οτιδήποτε .

 Παρακαλώ πάρα πολύ επειδή ήμουν Έλληνας Αξιωματικός και για 36 χρόνια υπηρέτησα την Πατρίδα χωρίς κομματικές ταμπέλες, όπως και σήμερα (δεν είμαι εγγεγραμμένο μέλος σε καμία πολιτική οργάνωση ούτε και η γυναίκα μου), επειδή η φωτό και τα γραφόμενα σας δεν αποτυπώνουν την αλήθεια, γι’ αυτό παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε την παρούσα επιστολή μου, να ανακαλέσετε  ζητώντας έτσι δημόσια συγνώμη  , επιφυλασσόμενος  κάθε έννομου  συμφέροντός  μου.

Με εκτίμηση
Ταλλάς Νικόλαος