Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στην ΜυτιλήνηΠρόγραμμα εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Αύριο 23 Ιουνίου 2019, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

H ημέρα εορτασμού των Αγίων Πάντων, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου σας ενημερώνει ότι, στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε τοπικό επίπεδο:

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου, ώρα 10.00’ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου στην πόλη της Μυτιλήνης.
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου, ώρα 10.00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου στη Χίο (επί της επαρχιακής οδού Χίου – Καρυών).
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, ώρα 10.00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στην πόλη της Σάμου.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Καλούνται οι απόστρατοι αστυνομικοί με τις οικογένειες τους, καθώς και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. να παραστούν στις παραπάνω εορταστικές εκδηλώσεις.