Στο εκλογικό κέντρο του Στρατή Κύτελη ο Μιχάλης Μαμάκος- Πολιτικός πολιτισμός στον Δήμο Μυτιλήνης


Επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πολιτικό πολιτισμό, ο ηττημένος της σημερινής βραδιάς στον Δήμο Μυτιλήνης Μιχάλης Μαμάκος, συνεχάρη τον μεγάλο νικητή και αυριανό δήμαρχο Στρατή Κύτελη.

Αρχικά με γραπτή του δήλωση και στην συνέχεια μεταβαίνοντας ο ίδιος στο εκλογικό κέντρο του Κύτελη, όπου του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε τον τόπο μας»  και υποψήφιος δήμαρχος  Δήμου Μυτιλήνης, Μιχάλης Μαμάκος,  έκανε την παρακάτω δήλωση :«Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Κύτελη για την καθαρή του  νίκη και στον δεύτερο γύρο των εκλογών και να του ευχηθώ καλή δύναμη.  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που μας έδωσαν ένα τέτοιο ποσοστό και μας καθιστούν ρυθμιστές  στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του  Δήμου Μυτιλήνης. Δώσαμε έναν καθαρό αγώνα με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις,  με πολιτικό πολιτισμό και όσο και αν ήταν άνισος ο αγώνας αυτός από την αρχή, καταφέραμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ποσοστό των συνδημοτών μας, που μας γεμίζει ευθύνη για τις επόμενες δύσκολες μέρες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε».