Απίστευτα στατιστικά για τους παράνομους οδηγούς στην Μυτιλήνη από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης


Συλλήψεις τεσσάρων οδηγών χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης

Στα πλαίσια των συντονισμένων ελέγχων επί της Χερσαίας ζώνης Λιμένα Μυτιλήνης, κατόπιν εντολής του οικείου εισαγγελέα, έπειτα από το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων σε τροχαία ατυχήματα, τις τελευταίες τρείς ημέρες οι άντρες της Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης συνέλαβαν 02 ακόμα ημεδαπούς για οδήγηση δικύκλων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από τις 27-05-2019 οι άντρες της Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης συνέλαβαν και οδήγησαν στο αυτόφωρο συνολικά 04 άτομα για το παραπάνω αδίκημα ενώ βεβαίωσαν συνολικά 38 παραβάσεις για παραβιάσεις των διατάξεων του ΚΟΚ, που αντιστοιχούν στο συνολικό ποσό των 3.296 Ευρώ. Επίσης συνέταξαν 31 δικογραφίες ενώ προέβησαν στην αφαίρεση διπλωμάτων που αντιστοιχούν σε 670 ημέρες συνολικά.  

Το φαινόμενο της παραβατικότητας συνεχίζεται παρότι οι άντρες της Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης από 01-01-2019 βεβαίωσαν συνολικά 169 παραβάσεις για παραβιάσεις των διατάξεων του ΚΟΚ που αντιστοιχούν στο συνολικό ποσό των 15.430 Ευρώ.

Επίσης συνέταξαν 62 δικογραφίες ενώ προέβησαν στην αφαίρεση διπλωμάτων που αντιστοιχούν σε 930 ημέρες συνολικά.
 
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης συμβουλεύει τους οδηγούς να σεβαστούν τους κανόνες του ΚΟΚ, ενώ συνιστούν στους γονείς την αυξημένη προσοχή των ανήλικων παιδιών τους.