Τα συγχαρητήρια Γαληνού σε Μουτζούρη, Βερρο και Κυτελη


Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός στους νεοεκλεγέντες

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, έστειλε στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου, Στρατή Κύτελη και Ταξιάρχη Βέρρο τις παρακάτω συγχαρητήριες επιστολές.

Στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη

Αγαπητέ Περιφερειάρχη,

Θέλω να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στη θέση του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο για να επιτελέσετε το δύσκολο έργο που σας εμπιστεύθηκαν οι κάτοικοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για τα νησιά μας απαιτείται περισσότερο από ποτέ νηφαλιότητα, δημοκρατικός διάλογος και πραγματική διάθεση συνεργασίας, κάτι που πιστεύω θα επιδιώξετε από την πρώτη στιγμή.

Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο προς όφελος των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση,
Δήμαρχος Λέσβου
Σπύρος Γαληνός

Στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δήμαρχος του νέου Δήμου Δυτικής Λέσβου. Εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας. Ως Δημοτική Αρχή αφήσαμε σημαντική παρακαταθήκη με δρομολογημένα έργα, τα οποία πιστεύω ότι θα συνεχίσετε και θα προχωρήσετε προς όφελος των συμπολιτών μας.

Κάθε νέα αρχή κρύβει σίγουρα δυσκολίες αλλά με υπομονή, επιμονή και σταθερά βήματα όλα είναι εφικτά. Πάνω από όλα όμως με πραγματικά εποικοδομητικό και δημοκρατικό διάλογο και ειλικρινή διάθεση συνεργασίας προς όφελος του τόπου μας. 

Συγχαρητήρια και πάλι σε εσάς και τους συνεργάτες σας και καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση,
Δήμαρχος Λέσβου

Στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δήμου Μυτιλήνης

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δήμαρχος του νέου Δήμου Μυτιλήνης. Εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας.Ως Δημοτική Αρχή αφήσαμε σημαντική παρακαταθήκη με δρομολογημένα έργα, τα οποία πιστεύω ότι θα συνεχίσετε και θα προχωρήσετε προς όφελος των συμπολιτών μας.

Θεωρώ πως παρά τον διαχωρισμό των δύο Δήμων οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι κοινές και απαιτούν συνεργασία και σύνεση ιδιαίτερα το πρώτο κρίσιμο διάστημα και έπειτα από τις νέες πραγματικότητες της απλής αναλογικής. Είμαι σίγουρος ότι βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα το καλό του τόπου θα ανταποκριθείτε θετικά σε κάθε δυσκολία.
Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την εκλογή σας.

Με εκτίμηση,
Δήμαρχος Λέσβου
Σπύρος Γαληνός