Στην Αγία Τριάδα Στύψης την Τρίτη το τελευταίο αντίο στον Πανο Ζαρλα- Συγκλονίζει ο πατριός του (βίντεο)


Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 28 ετών. 

Ο Πάνος Ζάρλας ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στη Συγγρού με τη μηχανή του, τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα, όταν η μηχανή του Πάνου Ζάρλα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε πάνω στο κιγκλίδωμα στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου και ο 28χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία και νεκροτομή ενώ η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Στύψης

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατριού του που μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας:

«Αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας τον μεγάλωσα από επτά ετών παιδί και έχω το βαρύ και το θλιβερό καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια πάλι εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα παιδί γελαστό, καλοπροαίρετο, φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα. Μας ήρθε κεραμίδα. Δεν το περίμενε κανένας. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, δεν είμαι και σε θέση να μιλήσω. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη στις μηχανές. Την είχε μόνο για να πηγαίνει στις δουλειές του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα του ήταν από προχθές εκεί για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Όπως η ίδια μου μετέφερε, γιόρταζαν σε ένα μαγαζί και μετά ο Πάνος έφυγε για να πάει να βρει τους φίλους του για να συνεχίσει. Η μητέρα του έφυγε με μία φίλη της. Ήταν μαζί με τη μητέρα του λίγο πριν από το τροχαίο. Έκαναν τα γενέθλια του σε ένα μαγαζί. Ο Πάνος ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, ήταν τέτοια η ψυχή του που ήταν σαν μωρό παιδί».

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο ατύχημα: