ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ: Σήμερα τα «ΑΙΓΕΙΡΙΑ 2019» με Τερλέγκα, Χατζή, Φωτιάδη, Αναπα, Αντωνίου κ.α


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Κιβωτός του Γένους" σας καλεί στην εορταστική εκδήλωση " ΑΙΓΕΙΡΙΑ 2019" που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μυστεγνων.

Την Τρίτη 11/06 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μυστεγνων ο κόσμος θα απολάυσει μια πανδαισία μουσικοχορευτικών παραστάσεων με πρωταγωνιστές χορευτικούς συλλόγους, 5 τραγουδιστές καλλιτέχνες της Λέσβου και όχι μόνο και φυσικά 1 μεγάλη συμμέτοχη τραγουδιστή του Βασίλη Τερλέγκα.

Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί σ’ ένα κόσμο μουσικής πανδαισίας, διασκέδασης και ψυχικής χαλάρωσης, σ’ ένα μέρος… ΚΕΦΙΟΥ & ΧΑΡΑΣ!!!

Στα Μυστεγνα Λέσβου θα τραγουδήσουν οι:

Βασίλης Τερλέγκας
Βάσω Χατζή
Γιάννης Αναπας
Σταύρος Φωτιάδης
Κώστας Αντωνίου

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Μέγας χορηγός: Karavatakis Group

 
Και λαχειοφόρο αγορά

O Πολιτισκός μας Σύλλογος «Κιβωτός του Γένους» διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για τους πολιτιστικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς του, άλλα και για την πρώτη διοργάνωση των «Αιγειρίων 2019» (θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Σκάλας Μυστεγνών με πρώτο δώρο ένα μηχανάκι (παπί) «Daytoma Sprinter» άλλα και με άλλα πλούσια δώρα.

Η τιμή του κάθε λαχνού είναι 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε μετά από επικοινωνία με τον σύλλογο μας, από τα μέλη του συλλόγου μας ή και από έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης (8:30 π.μ. – 1μ.μ.) όπου θα εκτεθεί και το μεγάλο μας δώρο.