Με παραδοσιακούς χορούς και τοπικά προϊόντα υποδέχτηκαν το πρώτο τσάρτερ στην Λέσβο με 190 Πολωνούς


Εκδήλωση υποδοχής για το πρώτο Charter της εταιρείας Rainbow

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λέσβου, το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2019,  διοργανώθηκε εκδήλωση υποδοχής για το πρώτο Charter της εταιρείας Rainbow, του ταξιδιωτικού γραφείου Alonia Holidays, που έφτασε στη Λέσβο από την Πολωνία με 190 επιβάτες μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφους.


Τους επιβάτες από την Πολωνία,  περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη κατά την μεταφορά τους στο Μόλυβο. Συγκεκριμένα, στην περιοχή των Λάμπου Μύλων, μέσα στο δάσος, είχε στηθεί μπουφές με παραδοσιακά λεσβιακά εδέσματα και κεράσματα, όπως λαδοτύρι και φέτα Μυτιλήνης, γκιουζλεμέδες, ελιές, ούζο κ.α., ενώ τους Πολωνούς επισκέπτες υποδέχτηκε αντιπροσωπεία από παραδοσιακό χορευτικό της Μυτιλήνης, προτρέποντάς τους να χορέψουν μαζί τους υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών του τόπου μας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τόνωσης και προώθησης του τουρισμού της Λέσβου, στην Πολωνική αγορά, με τους Πολωνούς τουρίστες να έχουν αποκομίσει πολύ θετική εντύπωση από τα πρώτα κιόλας λεπτά της παραμονής τους στο νησί.


Το Επιμελητήριο Λέσβου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής, ιδιαίτερα την Ποτοποιία Σπέντζα και τον κ. Δημήτρη Σπέντζα για την προσφορά των ούζων, καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Μυτιλήνης που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.