Α. Αντωνελλη: «Με μπροστάρη τον Κώστα Μουτζούρη, ξεκινάμε την προετοιμασία προκειμένου 1η Σεπτέμβρη να αρχίσουμε δουλειά»


Ανακοίνωση της Αναστασίας Αντωνελλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Είναι λίγες οι φορές στην ζωή μου που ένοιωσα η αγάπη των συνανθρώπων μου να ξεπερνά την δική μου για εκείνους....Μια τέτοια στιγμή- πολύτιμη- ήταν και είναι η υποστήριξη που εισέπραξα σε αυτές τις εκλογές απο τους υπέροχους ανθρώπους του τόπου μας!!!

Όσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και να πω θα είναι λίγα για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε ξανά! Εμένα την γυναίκα της διπλανής πόρτας, που δεν διέθετα μηχανισμούς στήριξης ή  τα χρήματα,  προκειμένου να βοηθήσω  την δική μου υποψηφιότητα και εκλογή....αλλά ούτε και τον χρόνο που χρειαζόταν μιας και αυτή την περίοδο πέρα από την ευθύνη της διοίκησης του τεράστιου Οργανισμού μας, αναπλήρωνα και αναπληρώνω τον αγαπημένο μας Δήμαρχο που βρισκόταν και βρίσκεται στην Αθήνα για λόγους υγείας- που ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν και όλα πάνε καλά-.  

Ήρθαν όμως η δική σας  αγάπη και η εκτίμηση και έδωσαν ώθηση στην εκλογή μου! Έτσι  όλοι μαζί, με μπροστάρη τον Άνθρωπο και Πρύτανη της εκτίμησης μας   Κώστα Μουτζούρη, ξεκινάμε την προετοιμασία προκειμένου 1η Σεπτέμβρη να αρχίσουμε δουλειά ....

Αγαπημένοι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, με το χέρι στην καρδιά σας υπόσχομαι πως δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας. Θα συνεχίσω να δουλεύω  προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή σας ξανά,  μήπως και κάποτε καταφέρω να σας ανταποδώσω τα όσα ένοιωσα για την Μεγάλη Τιμή που μου κάνατε! Με όλη μου την καρδιά, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ Σας!

Με αγάπη και εκτίμηση
Αναστασία Αντωνέλλη