ΣΟΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός Μυτιληνιός παίκτης reality Πάνος Ζαρλας


Δεν έχουν τελειωμό τα κακά μαντάτα στο νησί μας…

Νεκρός είναι ο νικητής του Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του. 

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ήταν λίγο μετά της 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν ο Πάνος Ζάρλας κινούνταν στη Λ. Συγγρού με κατεύθυνση το κέντρο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. 


Το τραγικό συμβάν συνέβη ανήμερα των γενεθλίων του καθώς ο άτυχος νέος θα έκλεινε τα 28 του.
Συγκλονισμένη είναι η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη και η μητέρα του, η οποία ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το τραγικό συμβάν.

Την ίδια ώρα, κι ενώ ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Πάνου, φίλοι του είχαν κατακλύσει τα social media του πρώην παίκτη, με ευχές για τα γενέθλιά του.


Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την πεσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η σχέση του ζευγαριού τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το reality, οι δυο τους όμως είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι, ο Πάνος ξεχωρίστε τη Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία ανέπτυξαν ένα ωραίο, γεμάτο χιούμορ φλερτ που εξελίχθηκε σε σχέση.