Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στην Λέσβο- Φυλάσσονται σχολικά συγκροτήματα και κτήρια (PICS)


Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αστυνομικοί επιτηρούν από χθες νωρίς το απόγευμα όλα τα μεγάλα εκλογικά κέντρα της Λέσβου αλλά και την ΠΕ Β. Αιγαίου και γραφεία κομμάτων.

Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου

Επικεφαλής Αξιωματικούς και Αστυνομικό Προσωπικό️ εν ώρα υπηρεσίας στο πλαίσιο φύλαξης και επιτήρησης εκλογικών τμημάτων και ευπαθών στόχων, επισκέφθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, συνοδευόμενος από στελέχη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, βραδινές ώρες χθες (25-05-2019), στη Λέσβο.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής εξέφρασε στο προσωπικό την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του, για την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύει κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.