#pame_gia_ouzo - 6ο Lesvos Ouzo Fest σε Μυτιλήνη και Πλωμάρι


Λέσβος : 13 – 14 /07 Μυτιλήνη – 20/07 Πλωμάρι

Συνεπείς στο ραντεβού μας και φέτος. Από το 2013 για 6η συνεχόμενη χρονιά ο  Σύνδεσμος Ποτοποιών - Αποσταγματοποιών Λέσβου διοργανώνει το Ouzo Fest, ένα μοναδικό φεστιβάλ γνωριμίας με το ούζο, την κουλτούρα του και τα μυστικά του.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει περισσότερες από 40 ετικέτες ούζου, να συνομιλήσει με τους ποτοποιούς, να μυηθεί στα μυστικά του ούζου, να δοκιμάσει τη γαστρονομία της Λέσβου και να απολαύσει το ούζο του στα γραφικά καφενεδάκια της Μυτιλήνης και του Πλωμαρίου.


Επίσης  μπορεί να περιηγηθεί στα μουσεία και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την ιστορία και την παραγωγή του ούζου, που βρίσκονται στον νησί, να ενημερωθεί και να γνωρίσει τα προϊόντα από κοντά. Μια ιστορία που κρατά περισσότερο από έναν αιώνα.

Μουσικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις  θα πλαισιώσουν φέτος το φεστιβάλ, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν την αυθεντική κουλτούρα που συνοδεύει παραδοσιακά το ούζο: 

παρέα, μεζέδες, μουσική και άρωμα Αιγαίου.

Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί, το καλοκαίρι, την παρέα, τις γεύσεις μέσα από τις μοναδικές ποικιλίες του ούζου της Λέσβου.

Περισσότερες πληροφορίες, συχνή ενημέρωση καθώς και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα βρείτε στην σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/OuzoFest/