Foxbet: Το ιταλικό 1.83 και οι ΗΠΑ!


Μεγάλα παιχνίδια μπορεί να μην έχει στο σημερινό πρόγραμμα, το κουπόνι ωστόσο μας δίνει ευκαιρίες να πάμε ταμείο. Πάμε με μια επιλογή στα γκολ και ένα ασιατικό.

Τσιταντέλα – Βερόνα

Έκανε υπέρβαση για να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσει την άνοδο. Παρότι ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπενεβέντο με σκορ 2-1, έκανε τεράστιο ματς εκτός έδρας, επιβλήθηκε με σκορ 3-0 και πανηγύρισε την επική πρόκριση. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της Τσιταντέλα είναι τεράστιος, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της φτάνει τόσο μακριά και ενώ το γήπεδο είναι sold out. Στον αντίποδα, η σοβαρή Βερόνα δεν άφησε περιθώρια στην Πεσκάρα. Παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα, ήταν αυτή που έπρεπε στο «Αντριάτικο» και επικράτησε με σκορ 1-0. Φανερή η δουλειά του νέου της προπονητή, Αλιέτι, ο οποίος της έχει δώσει άλλο αέρα στα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία, κόντρα στους ποιοτικότερους φιλοξενούμενους. Οι άμυνες αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο και πάμε με το N/G.

ΗΠΑ U20 – Κατάρ U20

Κάλυψαν τη χασούρα μετά την ήττα στην πρεμιέρα οι ΗΠΑ και με το 2-0 επί της Νιγηρίας, ξανά μπήκαν στο κόλπο. Η «Team USA» βολεύεται και με ισοπαλία απόψε, αν η Νιγηρία ηττηθεί, ενώ σε περίπτωση που ηττηθεί η ίδια θέλει μόνο ήττα των «αετών». Θέλει σε κάθε περίπτωση νίκη, με αρκετά γκολ. Την ίδια ώρα, το Κατάρ ήταν και τυχερό στην ήττα με σκορ 1-0 από την Ουκρανία, αποτέλεσμα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην καθοριστική παρουσία του τερματοφύλακα του. Μαθηματικά έχει ελπίδες πρόκρισης, τυπικά όμως βρίσκεται ήδη εκτός αφού είναι απίθανο να επαληθευτούν τα σενάρια. Από τη στιγμή που οι Αμερικάνοι είναι πολύ ποιοτικότεροι, πάμε με τον άσο με ασιατικό χάντικαπ -2.


Στο foxbet.gr θα βρεις περισσότερα προγνωστικά