Ταξιάρχης Βέρρος: «Η επόμενη μέρα στο νέο Δήμο Δυτικής Λέσβου έχει ξεκινήσει»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επόμενη μέρα στο νέο Δήμο Δυτικής Λέσβου έχει ξεκινήσει.


Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνδημότες μου, γυναίκες και άνδρες, σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νέου δήμου που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους νέους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων που αποτελούν από χτες το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου δήμου.

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη. Θα χρειαστεί, ανεξαρτησία στις κινήσεις, ελευθερία στις επιλογές, διοικητική οργάνωση,  στρατηγική χάραξη, συνεργατικότητα και σκληρή δουλειά. Η μόνη στόχευση θα πρέπει να είναι το συμφέρον του δήμου και των δημοτών του.

Θα χρειαστεί, ικανή ηγεσία, δύναμη στην διεκδίκηση χρημάτων και έργων από την Ελλάδα και την Ευρώπη για να μπορέσει να χτίσει το αύριο που ονειρευόμαστε για μας και για τα παιδιά μας.

Η προεκλογική μάχη ήταν έντονη και δύσκολη. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας “μαζί, από την αρχή” έδωσε αυτή την μάχη με αξιοπρέπεια και δημοκρατικό ήθος. Πέτυχε να κερδίσει την μάχη, μόνος, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και καταφέραμε τον άθλο της νίκης στο πρώτο γύρο των εκλογών. Σας καλώ να στοιχηθούμε  “όλοι, μαζί από την αρχή” στην τελική νίκη και να  θεμελιώσουμε γερά   το νέο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Το σπίτι μας.