Εγκρίθηκε «προεκλογικά…» από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής το έργο της κατασκευής νέου κολυμβητηρίου στα Θέρμα


Ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις και το έργο πλέον μπορεί να μπει στη φάση της κατασκευής.. και το μπαλάκι πλέον λόγο προεκλογικής περιόδου πέφτει στην επόμενη δημοτική αρχή…

Αναλυτικά

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής το έργο της κατασκευής νέου κολυμβητηρίου στα Θέρμα. Έτσι ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις και το έργο πλέον μπορεί να μπει στη φάση της κατασκευής. Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, δήλωσε σχετικά :

«Το νέο κολυμβητήριο ήταν ένα όνειρο που πολλοί προσπάθησαν συστηματικά να θάψουν και αργότερα κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να χαρούν με τα εμπόδια που συναντήσαμε. Τελικά, ο αγώνας μας δικαιώθηκε και το νέο κολυμβητήριο στα θέρμα είναι πλέον γεγονός. Αν και δεν περιμέναμε ποτέ να συναντήσουμε τέτοια εμπόδια, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, που καταφέραμε να βρούμε χρηματοδότηση, να πάρουμε όλες τις εγκρίσεις και να φτάσουμε σήμερα στο στάδιο της υλοποίησης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά, μεθοδικά και επίμονα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέσβου, στους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους Νίκο Καρασάββα & Κώστα Κατσαρό για να φτάσουμε στη θετική αυτή εξέλιξη, καθώς και στα μέλη του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής για την άμεση ανταπόκρισή τους στην όλη διαδικασία. Σύντομα το νέο κολυμβητήριο θα είναι το σπίτι των αθλητών του υγρού στίβου. Θα στέκει εκεί για να μας θυμίζει πως όταν αγωνιζόμαστε σκληρά για την πρόοδο και την ευημερία βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι»