Στο τέλος της χρονιάς ο Μανταμάδος θα έχει αποκτήσει επιτέλους Παιδικό Σταθμό


Ο Οργανισμός  «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ανακοινώνει τα εξής:

Ως γνωστόν είμαστε δικαιούχοι του Προγράμματος της ΕΕΤΑΑ, για την ίδρυση του Νέου Παιδικού Σταθμού στην Δ.Ε Μανταμάδου- ΚΑΠΠΗ και του Βρεφικού Τμήματος στον Παιδικό της Αγίας Παρασκευής . Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 248.677,57, ευρώ εκ των οποίων οι 70.000 προέρχονται από χρηματοδότηση του Υπουργείο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης  και οι  178.677 ευρώ από χρήματα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου .
Και τα δυο έργα βρίσκονται στη διαδικασία της υλοποίησης τους.

Συγκεκριμένα, στην Αγία Παρασκευή έχει παραληφθεί ο εξοπλισμός και έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος,  ο οποίος και υλοποιεί τις εργασίες διαμόρφωσης του κτηρίου.

Στο Μανταμάδο- Κάπη, παρελήφθη εχθές ο εξοπλισμός από την κα Αναστασία Αντωνέλλη και τον κ. Στέφανο Αποστόλου και στις 29 Μαΐου θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου προκειμένου να ξεκινήσουν και οι εργασίες διαμόρφωσης του κτηρίου. Σε κάθε περίπτωση πριν το τέλος της χρονιάς ο Μανταμάδος θα έχει αποκτήσει επιτέλους Παιδικό Σταθμό!

«Είμαστε ικανοποιημένοι μιας και όχι μόνον δεν κλείσαμε Παιδικούς Σταθμούς στον τόπο μας, όπως συνέβη σε άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά εμείς δημιουργήσαμε και νέους, συνεχίζοντας να δουλεύουμε με την ίδια ένταση και αποτελεσματικότητα και στην προεκλογική  περίοδο που διανύουμε», δήλωσε σχετικά η κα Αντωνέλλη.