ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Τ.Κ Πλωμαριου- Πρώτος ο συνδυασμός της Ν.Δ “Όλοι Μαζί Για Το Πλωμάρι”


Παρά τη μεγάλη συμμετοχή νέων υποψηφίων σε ηλικία και νέων στην αυτοδιοίκηση ανθρώπων(ανδρών και γυναικών) κανένας τους δεν κατάφερε να εκλεγεί στην 7μελή Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου.

Χωρίς να αυτό να είναι μομφή κατά των όσων εκλέχτηκαν, διότι οι ψηφοφόροι είτε προτίμησαν τις “παλιές καραβάνες” για τα ηνία της κοινότητας σε μια κρίσιμη και δύσκολη 4ετία, είτε οι έμπειροι έκαναν πιο δυνατό αγώνα έχοντας φάει τις εκλογές με το κουτάλι. Πάντως είναι κρίμα να μπαίνουν οι νέοι γενικά στα ψηφοδέλτια κοινότητας, δήμου και περιφέρειας μόνο για βιτρίνα.

Ο συνδυασμός “Όλοι Μαζί Για Το Πλωμάρι” με την υποστήριξη της ΝΔ, αναδείχτηκε πρώτος με 723 ψήφους, δεύτερος με 550 ψήφους ο συνδυασμός “Πρώτα Το Πλωμάρι” που δεν είχε επίσημη κομματική στήριξη, τρίτος με 258 ψήφους ο συνδυασμός “Νέοι Ορίζοντες Για Το Πλωμάρι” που ουσιαστικά στηριζόταν στο ΠΑΣΟΚ(ΚΙΝΑΛ) και τέταρτος συνδυασμός η “Λαϊκή Συσπείρωση” του ΚΚΕ με 186 ψήφους.

Το Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου, μεταξύ των 7 που εκλέχτηκαν. Βάση κανονισμού ο πρώτος σε ψήφους από τον πρώτο συνδυασμό(Γιάννης Ξανθούλης) και ο πρώτος σε ψήφους από το δεύτερο συνδυασμό(Λίτσα Βάμβουρα) θα είναι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου και οι 7 θα ψηφίσουν.

Αναλυτικά ποιοι εκλέγονται:

Όλοι μαζί για το Πλωμάρι:

Γιάννης Ξανθούλης
Γιάννης Κουτζαμάνης
Γιάννης Μιχαλέλλης

Πρώτα Το Πλωμάρι:

Λιτσα Βάμβουρα
Παναγιώτης Μαϊδώνης

Νέοι Ορίζοντες για το Πλωμάρι:

Δημήτρης Βελούτσος
Λαϊκή Συσπείρωση:
Δημήτρης Μουτζούρης(Μαρούλα)

Πηγή plomarinews.gr