Στην ΔΟΥ Μυτιλήνης ο Παναγιώτης Ζαφειρίου- Οι ευχές των εξυπηρετούμενων για νικηφόρο αποτέλεσμα


Την ΔΟΥ Μυτιλήνης επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου σήμερα Πέμπτη 23/05/19 συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού του «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ».


Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς δημότες και να ανταλλάξει απόψεις για την καθημερινότητα και τα άλυτα, καθημερινά προβλήματα που παρουσιάζει ο Δήμος μας.


Ο κ. Ζαφειρίου χαιρέτησε τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών και δέχτηκε τις θερμές ευχές των εξυπηρετούμενων για νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα.


Με αυτήν την επίσκεψη ολοκληρώθηκε μια σειρά επαφών εδώ με φορείς, συλλόγους, κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης, όπου ο κος Ζαφειρίου και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι κατέγραψαν κάθε πρόβλημα με σκοπό την άμεση επίλυση και αντιμετώπιση, όταν κληθούν να αναλάβουν καθήκοντα ως νέα δημοτική αρχή.


Μετα την επίσκεψη στη ΔΟΥ ο κος Ζαφειρίου με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους περιόδευσαν και συνομίλησαν με τους επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στην προκυμαία Μυτιλήνης.