Σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, αυτοκινητιστές και εκπαιδευτές οδηγών στη Λέσβο ο Παναγιώτης Χριστόφας


Συναντήθηκε με Πυροσβεστική, Αστυνομία, αυτοκινητιστές και εκπαιδευτές οδηγών στη Λέσβο ο Παναγιώτης Χριστόφας

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία στη Μυτιλήνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Χριστόφας, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο».


Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας ενώ ο κ. Χριστόφας άκουσε και τα προβλήματα των πυροσβεστών και αστυνομικών, σχετικά με την υπηρεσία τους.

Ο κ. Χριστόφας σημείωσε την ανάγκη η Περιφέρεια να σταθεί δίπλα στο προσωπικό της Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, να ενώσουν τις φωνές τους για να διεκδικήσουν την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» σημειώνεται η ανάγκη στενής συνεργασίας της Περιφέρειας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για θέματα πολιτικής προστασίας,  αλλά και τη συνεχή στήριξη εθελοντικών οργανώσεων πολιτών, με ειδική κατάρτιση, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση σχετικών περιστατικών.


Τέλος, ο κ. Χριστόφας συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο και μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης, καθώς επίσης και με μέλη του Συλλόγου Σχολών Οδηγών Βορείου Αιγαίου, με τους οποίους συζήτησε τα ζητήματα του κλάδου τους, καθώς επίσης και τα προβλήματα σχετικά με τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών.