Π . Ζαφειρίου από τα χωριά της Γέρας «Τα χωριά του δήμου Μυτιλήνης μας έχουν ανάγκη, και θα είμαστε δίπλα τους»


Με αέρα νικητή ο Παναγιώτης Ζαφειρίου περιόδευσε χθες σε Πέραμα, Πλακαδο και Παλαιοκηπο Γέρας

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ:

Περιοδεία στα χωριά της Γέρας, Περαμα, Πλακαδο, και Παλαιοκηπο,  πραγματοποίησε χθες 17/5/2019 το απόγευμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ».


Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειριου επισκέφτηκε την περιοχή της Γέρας, καθώς είχε προηγηθεί η επίσκεψη στο Μεσαγρο στο Σκόπελο και τον Παπαδο, ενώ την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία σε κεντρική καφετέρια του Παπαδου όπου θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων της Δ.Ε Γέρας.. 


Οι δημότες έστειλαν το δικό τους μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στον συνδυασμό «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» υποδεχόμενοι με θέρμη τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης κο Παναγιώτη Ζαφειρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Ζαφειρίου έκανε ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο με τους κατοίκους των παραπάνω χωριών αναφορικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν.


Οι βασικοί προβληματισμοί των κατοίκων, όπως η προστασία των αγροτικών προϊόντων, η ενίσχυση του αγροτικού τομέα αλλά και η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, εμπεριέχονται στο πρόγραμμα του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» που τους ανέπτυξε ο κ. Ζαφειρίου, διευκρινίζοντας τους ότι θα δοθεί προτεραιότητα στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων για την ασφαλή μετακίνησή τους στα χωράφια.


Ο κ. Ζαφειρίου τους υποσχέθηκε βελτίωση της καθημερινότητάς τους τονίζοντας ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα είναι πάντα ο άνθρωπος. «Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών μας, για τις ανάγκες τις δικές σας» τόνισε, ενώ συμπληρώνοντας επεσήμανε ότι «Τόσο εγώ όσο και η ομάδα του συνδυασμού μας, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας και για το Δήμο μας. Επιτέλους να βάλουμε μια κόκκινη γραμμή στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Το πρόγραμμά μας, ξεκινά με τη δέσμευση, ότι ο αγώνας μας για την επίλυση των προβλημάτων, μικρών και μεγάλων όλων των περιοχών και του μικρότερου χωριού, θα είναι καθημερινός και ασυμβίβαστος».