Μ. Μαμάκος: «Συνεχίζουμε την μάχη την δεύτερη Κυριακή των εκλογών»


Δήλωση του Μιχάλη Μαμάκου για το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στον Δήμο Μυτιλήνης

«Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες που τίμησαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητα μας και μας έδωσαν ξεκάθαρα την δεύτερη θέση.

Πορευτήκαμε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου με μοναδικό μας στόχο και σκοπό να κοιτάξουμε στα μάτια τους δημότες και να τους μιλήσουμε καθαρά και τίμια. Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις, μακριά από λαϊκισμούς και με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου.

Παρόλες τις δυσκολίες, την διάσπαση σε πολλαπλά κομμάτια του χώρου στον οποίον ανήκουμε, αλλά και σε μια γενικότερη πολιτική συγκυρία που ευνόησε το κόμμα της ΝΔ και τους υποψηφίους που στήριξε, ο Συνδυασμός μας «Αλλάζουμε τον τόπο μας», κατάφερε να σταθεί όρθιος και μπορεί όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτόν να είμαστε περήφανοι για τα όσα πετύχαμε. Ευχαριστώ επίσης μέσα από την ψυχή μου, όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας μαζί με μένα την μάχη και να τους υποσχεθώ πως μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε από όποια θέση και αν μας κατατάξει ο λαός.

Συνεχίζουμε την μάχη την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, θέλοντας να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Δήμο Μυτιλήνης, με την ελπίδα οι πολίτες να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν τη δύναμη να τους εκπροσωπήσουμε επάξια. Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τον Στρατή Κύτελη για την πρώτη θέση που κατέκτησε αλλά και όλους τους άλλους υποψήφιους και υποψήφιες  Δημάρχους με τους οποίους δεν μας χωρίζει τίποτα, έχοντας όλοι ως κοινό σκοπό να αλλάξουμε τον τόπο μας, για μας και τα παιδιά μας.»