Η Λέσβος όπως της Αξίζει | Π. Ζαφειριου «Μόνο με την αξιοποίηση του πλούτου του νησιού μας θα έχουμε ανάπτυξη»


Περιοδεία στα Λουτρά και στα Αλυφαντα

Στα Λουτρά και στα Αλυφαντα περιόδευσε χθες το απόγευμα ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» παρουσία του υποψήφιου δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου καθώς και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Ζαφειρίου συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τόνισε πως με αφετηρία τις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα πορεία σ' αυτό το τόπο με μια δημοτική αρχή που θα έχει στο επίκεντρο τον δημότη και τις ανάγκες του και όχι τα συμφέροντα της τοπικής διαπλοκής.


«Οι πολίτες της Λέσβου περνούν δύσκολες στιγμές, υπάρχει σημαντική ύφεση στην αγορά, τα προϊόντα μας δεν προωθούνται σωστά σε ποσότητες και τιμές που πρέπει στις αγορές και βέβαια το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται απαραίτητα βελτίωση. Μόνο με την αξιοποίηση του πλούτου του νησιού μας θα έχουμε ανάπτυξη, και μόνο με κερδισμένο το στοίχημα της καθημερινότητας θα βελτιώσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας» – ανέφερε ο κος Παναγιώτης Ζαφειρίου σε συζητήσεις με κατοίκους και καταστηματάρχες των Λουτρών.


Ο κος Ζαφειρίου μετα το τέλος της περιοδείας δήλωσε «Βασική προτεραιότητα για εμένα και τους υποψηφίους μου δημοτικούς συμβούλους είναι να έρθουμε σε επαφή με τους κατοίκους του Δήμου μας, να αφουγκραστούμε την αγωνία και τον προβληματισμό τους για το τι μέλλει γενέσθαι στα χωριά τους. Θα συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς τις επαφές και τις συζητήσεις, διότι μόνο μέσω διαλόγου προκύπτουν προτάσεις για έναν καλύτερο Δήμο Μυτιλήνης».