Πρώτος στην Μυτιλήνη από τον Κύτελη… ο «Αθανασίου»- Ποια είναι η πρώτη σε σταυρούς στην Μυτιλήνη


Πολλά ήταν τα «περίεργα» της σταυροδοσίας που από χτες συζητιέται στα πολιτικά και όχι μόνο στέκια της πόλης, τόσο για τον Δήμο όσο και για την Περιφέρεια.

Αυτό που συζητήθηκε έντονα και έχει προκαλέσει και ποικίλα σχόλια, είναι η πρώτη θέση που κατέκτησε η Δήμητρα Αλεξανδρή στην Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης, στον συνδυασμό του Στρατή Κύτελη.

Η σε περισσότερους άγνωστη αυτοδιοικητικά κα. Αλεξανδρή, κατάφερε να συγκεντρώσει 1195 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην Μυτιλήνη και την 4η στο σύνολο του ψηφοδελτίου, αφήνοντας πίσω της « βαριά» ονόματα της αυτοδιοίκησης, όπως οι Τζιμής, Χατζηγιάννης, Φλώρος, Κατσαβέλλης, Δαγκλής, Φραγκόπουλος, που εκλέχτηκαν, αλλά και άλλους όπως τους Μουζάλα, Κουνιαρέλλη, Παπαδόπουλο, Μαρινάτο, Δόλκα, Κουτσαντώνη κ.α, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

Το «μυστικό» βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ένα.

Πως η κα. Αλεξανδρή είναι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος την στήριξε προφανέστατα και την εξέλεξε στην πρώτη θέση στην Μυτιλήνη, κάτι που δεν ήχησε και πολύ καλά στα αυτιά πολλών συνυποψηφίων της με συνέπεια από χτες να έχουμε διάφορα σχόλια αλλά και έντονη δυσαρέσκεια.

Πέρα από αυτό, η εξέλιξη αυτή, στέλνει και ένα μήνυμα για τον ρόλο που έχει πλέον ξεκάθαρα ο κ. Αθανασίου στον συνδυασμό του κ. Κύτελη, κάτι που δεν μπορεί να κρύψει κανείς, αφού η κάλπη τα «μαρτύρησε» όλα!

Του Γιώργου Στεφάνου