Νικόλαος Σπανός: «ΤΟΛΜΑΜΕ για ένα ισχυρό Βόρειο Αιγαίο!!»

.
Γράφει ο Νικόλαος Σπανός ( Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Β. Αιγαίου στην Π.Ε Λέσβου με τον συνδυασμό "ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο" και επικεφαλή υποψήφιο περιφερειάρχη τον Π. Χριστοφα

Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών τόσο το κλίμα αγριεύει και αγριεύει, διότι τα κόμματα εξουσίας το μόνο που σκέφτονται δεν είναι πώς θα λύσουν τα προβλήματα των νησιωτών αλλά έχουν κυριολεκτικά κυριευθεί από την επιθυμία και μόνο της εκλογικής νίκης!!

Να ξέρουν όμως ότι διαπράττουν ένα μεγάλο λάθος, ένα λάθος που δεν οφείλεται από άγνοια φυσικά, αλλά στο συμφέρον και στη ματαιοδοξία τους!!

Κάνουν τα πάντα, τάζουν τα πάντα, μόνο και μόνο για την εξουσιομανία που τους διακατέχει και τον αξεπέραστο έρωτα για την ΚΑΡΕΚΛΑ!

Ειδικά κάποιοι γραφικοί τύποι που έχουν περάσει απ όλα τα αξιώματα στον τόπο μας, πιστεύουν και θεωρούν ακόμη και σήμερα ότι οι πολίτες είναι πρόβατα και μπορούν εύκολα να τους βάζουν στο κομματικό τους μαντρί!!

Επισκέψεις των επισκέψεων που αντί να καθίσουν να ακούσουν τα προβλήματα του κάθε χωριού και να μας πείσουν για την ορθότητα των ιδεών τους αλλά και την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων τους επιχειρούν με κάθε τρόπο να κλέψουν ψηφοφόρους από αλλά κόμματα παραπλανώντας τους με συνθήματα που όχι μόνο που δεν τα πιστεύουν αλλά στο παρελθόν τα είχαν πολεμήσει και μάλιστα λυσσαλέα.

Δηλώνουν λέει ανεξάρτητοι αλλά μέχρι χθες ήταν με τις κομματικές ταυτότητες στο χέρι!

Δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι πια είναι επιφυλακτικοί και καχύποπτοι σε ότι τους λένε. Αγνοούν ότι σήμερα πια οι πολίτες δεν παρασύρονται όπως στο παρελθόν γιατί βλέποντας τα ίδια πρόσωπα να εναλλάσσονται σε θέσεις και συνδυασμούς, έχουν αντιληφθεί ότι η προτεραιότητα τους δεν είναι η ευημερία των πολλών αλλά η δική τους επιβίωση στο πολιτικό στερέωμα!! Ο κόσμος φίλοι μου αλλάζει και καλό θα ήταν αντί να τσακωνόμαστε να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε με προσοχή τα αληθινά προβλήματα των πολιτών.

Να ακούσουμε και να μιλήσουμε με αυτούς που αγωνίζονται για να σταθούν όρθιοι. Με κάθε τρόπο να ξανά κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των νέων ανθρώπων, να καταφέρουμε να τους γεμίσουμε με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Γι αυτό σταματήστε να τσακώνεστε μόνο και μόνο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και ελάτε κοντά στους πολίτες όχι για να τους απαγγείλετε το γνωστό πολιτικό σας ποίημα αλλά για να αντιληφθείτε τα προβλήματα, τις αγωνίες και τους αγώνες που δίνουν καθημερινά για την επιβίωση τους.

Όχι για να μοιράσετε ψεύτικες υποσχέσεις και πολύχρωμα φυλλάδια αλλά για να ακούσετε τον πικρό αλλά και αληθινό λόγο των ανθρώπων που παλεύουν όχι για να κερδίσουν κάποια εξουσία αλλά το μεγάλο στοίχημα της ζωής!!!

Εμείς συνεχίζουμε να ΤΟΛΜΆΜΕ, να σας ακούμε, να σας σφίγγουμε το χέρι, να σας βλέπουμε στα μάτια, γιατί όλοι μας, είμαστε ένας από εσάς!!