«Οργώνει» την Μυτιλήνη ο συνδυασμός “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ   

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”, ενημερώνει τους δημότες όλων των συνοικιών της πόλης της Μυτιλήνης, ότι τα μέλη & οι φίλοι του Συνδυασμού που θα συμμετάσχει στις κοινοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες περιοδείες σε όλες τις γειτονιές της πόλης.   

Οι περιοδείες αυτές θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, με άλλες προκαθορισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών άλλων βαθμών, στοχεύουν δε στην άμεση επικοινωνία με τα τοπικά συμβούλια και τους δημότες της κάθε συνοικίας, τόσο για την απευθείας  διάθεση του προγράμματος της Α.Α.Π., όσο και για την ανταλλαγή απόψεων επί των γενικότερων προβλημάτων της κάθε γειτονιάς.   

Το ακριβές πρόγραμμα των περιοδειών αυτών, είναι το ακόλουθο:       

Τρίτη, 14 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Μακρύ Γιαλός, Χρυσομαλλούσα (αφετηρία: Café – bar “Selana”).  

Τετάρτη, 15 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Αλυσίδα, Λαζαρέτο, Λαγκάδα, Καμάρες (αφετηρία: Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο εκκλησίας Ζωοδόχου Πηγής Λαγκάδας).

Πέμπτη, 16 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Βουναράκι, Πυργέλια, Υφαντήριο, Άνω Γήπεδο (αφετηρία: Ψητοπωλείο “Μάκης”).

Παρασκευή, 17 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Καλλιθέα, Μαύρα Σίδερα (αφετηρία: Café – bar “Carpe Diem”).  

Σάββατο, 18 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Ακλειδιού, Κουμκό, Σουράδα (αφετηρία: Καφενείο “Γοργόνα”, Εργατικές Κατοικίες Ακαδημίας).

Κυριακή, 19 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Νεάπολη, Πληγώνι (αφετηρία: Café – bar “Ιστορικό”).
Δευτέρα, 20 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Βαρειά, Ακρωτήρι (αφετηρία: Café – bar “Status»).  

Τρίτη, 21 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Χάλικες “Κάτω, Μεσαίος, Άνω” (αφετηρία: Πνευματικό Κέντρο Κάτω Χάλικα).

Τετάρτη, 22 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Κουλμπάρα, Κιόσκι (αφετηρία: Ξενοδοχείο “Theofilos Paradise”).

Πέμπτη, 23 Μαϊου 2019, ώρα 6 μ.μ.: Κέντρο Πόλης, Αγορά (αφετηρία: Café bar “Frame”).  

Κατά τη διάρκεια των περιοδειών αυτών, τα μέλη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας για τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης “Με συνέπεια κι’ ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”, θα βρίσκονται στη διάθεση των δημοτών της κάθε γειτονιάς, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να δεχθούν προτάσεις και να ενημερώσουν λεπτομερώς για τους στόχους του συνδυασμού.

Εάν παρεμπιπτόντως υπάρξει κάποια αλλαγή στο παραπάνω πρόγραμμα, θα δημοσιευθεί σχετική ανακοίνωση. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6973 004872 ή fb «ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙ’ ΕΥΘΥΝΗ … ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !!!”».