Π. Ζαφειρίου «Να βγει ο Δήμος Μυτιλήνης από τον κύκλο της εσωστρέφειας και να πάρει ξανά τη θέση που του ΑΞΙΖΕΙ»


Συνεχίζει τις περιοδείες και επαφές του ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» Παναγιώτης Ζαφειρίου

Συνάντηση με σύλλογο καταστημάτων καφέ και εστίασης Μυτιλήνης «ΑΣΠΙΔΑ»

Χρήσιμη και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» Παναγιώτη Ζαφειρίου και συνεργατών του με το Δ.Σ. του Συλλόγου καταστημάτων καφέ και εστίασης Μυτιλήνης «ΑΣΠΙΔΑ» επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιαννακάς Νικόλαος.

Ένας ξεχωριστός επαγγελματικός κλάδος που συμβάλλει σημαντικά στην απασχόληση, στην τουριστική ανάπτυξη και γενικότερα στην τοπική οικονομία του Δήμου Μυτιλήνης.


Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  επαγγελματίες και κατέγραψε τις προτάσεις τους για την βελτίωση της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στη συνάντηση πιστοποιήθηκε από όλους η επιθυμία για διαρκή επικοινωνία, ενημέρωση και αγαστή συνεργασία του Συλλόγου με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τα καταστήματα εστιατορίων, καφέ, μπαρ και άλλων συναφών δραστηριοτήτων επηρεάζουν την εικόνα της πόλης μας καθώς και την τουριστική προβολή της. 

Χρέος της εκάστοτε Δημοτικής αρχής είναι να τους παρέχει τις απαραίτητες υποδομές και εκείνα τα εφόδια που θα βελτιώσουν τη λειτουργία τους με σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον και έτσι θα συμβάλλουν στην βελτίωση της εικόνας της πόλης μας.


Περιοδεία σε Βαρεια, Καγιανι και Αγία Μαρίνα Μυτιλήνης

Σε κάθε συνοικία και γειτονιά του Δήμου Μυτιλήνης βρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» Παναγιώτης Ζαφειρίου, που συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις περιοδείες του.


Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» ο Παναγιώτης Ζαφειρίου περιόδευσε την Τετάρτη 15 Μαΐου σε Βαρεια, Καγιανι και Αγία Μαρίνα Μυτιλήνης.

Οι δημότες συνομίλησαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης για τα προβλήματα των περιοχών τους και άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις θέσεις του συνδυασμού για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου.


Ο κος Ζαφειρίου μετα το τέλος της περιοδείας του δήλωσε «Οι συνοικίες αυτές, ζουν εδώ και πολλά χρόνια τα αποτελέσματα της επιλογής ανάπτυξης της Μυτιλήνης σε δύο, μερικές φορές και σε τρεις ταχύτητες. Έχει έρθει η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή την ανισότητα και να δώσουμε στους πολίτες αυτών των περιοχών τη σημασία που τους ΑΞΙΖΕΙ, να τους κάνουμε συνομιλητές στη διαδικασία ανάπτυξης της περιοχής τους στη διαδικασία ισόρροπης ανάπτυξης της πόλης μας. Οι πολίτες ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται η περιοχή τους, τι είναι αυτό που θα αλλάξει την καθημερινότητά τους. Για αυτό και η δική μας παράταξη θα τους ακούσει με σοβαρότητα και όχι προσχηματικά και θέλοντας να τους δώσει τον πρώτο λόγο ως μόνιμους συνομιλητές της. Στόχος μας είναι να συνδιαμορφώσουμε την επόμενη μέρα με τους πολίτες και όχι να αποφασίζουμε ερήμην τους. Να φτάσουμε σε κάθε γωνιά του Δήμου και να μιλήσουμε και με τον τελευταίο δημότη. Να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη γειτονιά του, στην καθημερινότητά του, στην προσβασιμότητά του στην πόλη, να καταγράψουμε τις ιδιαιτερότητες, της κάθε περιοχής, να συζητήσουμε για το σχέδιο του συνδυασμού μας που αφορά το σήμερα αλλά και το αύριο, τις προκλήσεις στις οποίες οφείλουμε να απαντήσουμε, ώστε να βγει ο Δήμος Μυτιλήνης από τον κύκλο της εσωστρέφειας και να πάρει ξανά τη θέση που του ΑΞΙΖΕΙ»