Μεγάλη ποσότητα τροφίμων από την Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου


θα διατεθούν, μέσω του κοινωνικού  παντοπωλείου αγίου Νικολάου, σε άπορες οικογένειες της περιοχής

Η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου συνεχίζει την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή της στο πολυδιάστατο έργο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου, με την αποστολή νέας μεγάλης ποσότητας τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν, μέσω του κοινωνικού  παντοπωλείου αγίου Νικολάου, σε άπορες οικογένειες της περιοχής.                                                             

Πιο συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα του αγίου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ, παρελήφθησαν τρείς  τόνοι τρόφιμα μακράς διαρκίας , μεγάλες ποσότητες  όσπρια, ζυμαρικά ,ρύζι, τοματοπολτός, αλεύρι ,ζάχαρη. 

Ο Αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου , Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μεταξής  και το εκκλησιαστικό συμβούλιο εκφράζουν  θερμές ευχαριστίες  στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους, ευχόμενοι υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου π. Εφραίμ και των ασκουμένων σε αυτή Πατέρων και αδελφών, διότι για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στο έργο της κοινωνικής προσφοράς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σε μια εποχή μεγάλης ανέχειας, λόγω της οικονομικής κρίσης. 

Ο Αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου
Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μεταξής