Π. Προβέτζας: «Την Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τα νησιά μας. Τολμάμε, όλοι μαζί, για το Βόρειο Αιγαίο»


Γράφει ο Παναγιώτης Προβέτζας ( Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Β. Αιγαίου στην Π.Ε Λέσβου με τον συνδυασμό "ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο" και επικεφαλή υποψήφιο περιφερειάρχη τον Π. Χριστοφα

Αγαπητοί φίλοι,

Σε κάθε τόπο είναι σημαντική η εμπλοκή νέων (όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και σε αντιλήψεις) ανθρώπων με τα κοινά και την πολιτική, και η συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων.
Όταν η φρέσκια ματιά και ο ενθουσιασμός τους συνδυαστούν με την εμπειρία και τη γνώση των παλαιοτέρων, έχουμε στα χέρια μας μια «συνταγή» που έχει σημαντικές πιθανότητες να οδηγήσει αυτόν τον τόπο μπροστά, σε ένα ΕΥΟΙΩΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η εμπλοκή μου στα κοινά τα τελευταία χρόνια, τόσο στην αυτοδιοίκηση (Νομαρχία και αργότερα Περιφέρεια) όσο και στον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου, τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ από τη θέση του Προέδρου, έχει έναν κοινό τόπο: τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας και για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για εμάς και τα παιδιά μας!

Θέτω τον εαυτό μου και την πολιτική μου εμπειρία στη διάθεση του εγχειρήματος που τολμούν νέοι και άφθαρτοι με την βάσιμη ελπίδα, ότι κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ γεννιέται στα ακριτικά μας νησιά!
Ανταποκρίνομαι, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, στο ευρύ προοδευτικό κάλεσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Χριστόφας - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, να… ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο!

Ευελπιστώ πως για μια ακόμη φορά θα έχω την στήριξη και την εντολή σας για να συμβάλω σε ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Προβέτζας