Πανελλήνιο συνέδριο πολυτέκνων, δωρα και -50% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΛ- Η συνάντηση Ζαφειρίου με τους πολύτεκνους


Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ: Επίσκεψη στον σύνδεσμο πολυτέκνων Λέσβου και συνάντηση με ακτινολόγο Πολύδωρο Αμπατζή


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους Δέσποινα Βερνάδου (ΔΕ Αγιάσου) Γραμματική (Ματούλα) Γιαρλού (ΔΕ Λουτρ. Θερμής), Στεφάνου Κωνσταντίνο (ΔΕ Ευεργέτουλα), Χριστόφορο Μουρουγιάννη και Κωνσταντίνο Βουχλή (αμφοτέρων ΔΕ Μυτιλήνης), επισκέφθηκαν σήμερα 17/5/2019 τον Σύνδεσμο Πολυτέκνων Λέσβου.


Στη συνάντησή τους με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μιχάλη Κουφέλο και με μέλη, συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους πολύτεκνους στο νησί της Λέσβου και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα λήψης αποτελεσματικών μέτρων για την στήριξη της κάθε πολύτεκνης οικογένειας.


Ο κος Ζαφειρίου δεσμεύτηκε πως αν εκλεγεί θα προσπαθήσει να πραγματοποιηθεί στο νησί μας με έξοδα του Δήμου Μυτιλήνης το Πανελλήνιο Συνέδριο Πολυτέκνων, όπως και ότι θα αναπροσαρμόσει το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΛ με έκπτωση 50% για τις πολύτεκνες οικογένειες.


Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του συνδυασμού μας οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Π. Ζαφειρίου παρέδωσαν στον πρόεδρο του συνδέσμου πολυτέκνων συμβολικά δώρα για παιδιά πολυτέκνων οικογενειών του Δήμου μας.




Στην συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης κος Ζαφειρίου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Στεφάνου Κωνσταντίνο επισκέφτηκε το ακτινολογικό κέντρο του Πολύδωρου Αμπατζή, ο οποίος είναι γραμματέας του Ιατρικού συλλόγου Λέσβου ενώ η σύζυγος του ακτινολόγος Ζανέτ Αμπατζή είναι μέλος του συμβουλίου γειτονιάς Λαγκάδας-Λαζαρέτου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες της περιοχής του Λαζαρέτου από το μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΛ επί των οδών Αερ. Γιανναρέλλη και Βουρνάζων .

Ο κος Ζαφειριου δήλωσε πως μέριμνα και υποχρέωση του συνδυασμού μας, όταν εκλεγεί ως νέα δημοτική αρχή, είναι μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη ειδικών, να προβεί τμηματικά σε διορθωτικές παρεμβάσεις του οδοστρώματος, δίχως να διακοπεί η ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων και της λειτουργίας των υφιστάμενων επιχειρήσεων, επαναφέροντας στην περιοχή την ασφαλή διέλευση δημοτών και επισκεπτών