Ήταν όλοι εκεί..- Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά των παλαιμάχων στην μνήμη του Π. Κυμουρη (PICS)


Κάθε χρόνο 6 Απριλίου δεκάδες φίλοι του Παναγιώτη Κυμούρη του εύχονταν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Και φέτος, Μεγάλο Σάββατο εκατοντάδες «δικοί» του θα συγκεντρώθηκαν στο Στάδιο Μυτιλήνης για να τιμήσουν την μνήμη του και να του δείξουν εκεί ψηλά που βρίσκεται πως δεν τον έχουν ξεχάσει.


2 χρόνια συμπληρώθηκαν αυτές τις ημέρες από τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Κυμούρη και κανείς ακόμη δεν λέει να συνειδητοποιήσει ότι το χαμογελαστό παιδί του λιμενικού δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.

Έτσι το Μ. Σάββατο, στις 11.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης, φίλοι και γνωστοί του Παναγιώτη, του «Κυμ» όπως τον αποκαλούσαν όλοι, έδωσαν ραντεβού στο 2ο τουρνουά παλαίμαχων ομάδων με την επωνυμία «Παναγιώτης Κυμούρης», θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του. 


Το ποδόσφαιρο ήταν η αγαπημένη του συνήθεια, αυτό που του άρεσε να κάνει τις ελεύθερες του ώρες και ήταν μάλιστα από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας των Παλαιμάχων της Γέρας.

Οι πρώην συμπαίκτες του, λοιπόν, μαζί με την ομάδα του Λιμενικού, τους παλαιμάχους Λέσβου και Παλλεσβιακού, αντάμωσαν το Μ. Σάββατο και έπαιξαν για τον Κυμ.


Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν, στρατιώτες, αστυνομικές, λιμενικές αρχές, αλλά και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

Ο 43χρονος Π. Κυμουρης υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα στην δίωξη ναρκωτικών έχοντας υπό την εποπτεία του τον σκύλο του λιμενικού σώματος με τις τόσο μεγάλες επιτυχίες..


Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε τραγικό τέλος καθώς πέρυσι την Μ. Παρασκευή οδηγώντας το αυτοκίνητό και μετά την στροφή στο φούρνο Γενιτσαριωτη στην Μυτιλήνη, ξαφνικά η καρδία του σταμάτησε να χτυπά με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω σε ένα στύλο της ΔΕΗ.

Μετά από ενα κρίσιμο 24ωρο δίνοντας μάχη με την ζωή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή του Πασχα του 2017, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και τους συναδέλφους του στο Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης.


Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε για το Lesvos Post ο Μανώλης Λαγουτάρης ..