Σε κλίμα συγκίνησης & κατάνυξης η περιφορά του επιταφίου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης- (PICS, VID)


Κάθε χρόνο η πρώτη απογευματινή περιφορά του Επιταφίου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης είναι ξεχωριστή.

Η καθιερωμένη τελετή περιφοράς του επιταφίου πραγματοποιήθηκε την Μ. Παρασκευή το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Η λειτουργία ξεκίνησε στις γύρω στις 3.00 μεσημέρι ενώ αμέσως μετά στις 3.30 το μεσημέρι έγινε η περιφορά στο προαύλιο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, περνώντας μέσα από το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και καταλήγοντας στην είσοδο της νέας Μαιευτικής κλινικής.


Την πομπή συνόδευε εκπρόσωποι του ερυθρού σταυρού όπως και αγγελάκια, παιδιά των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Την ξεχωριστή τελετή έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια η Μητρόπολη Μυτιλήνης για τους πιστούς που οι γιορτές του Πάσχα τους βρίσκουν να νοσηλεύονται καθώς και τους εργαζόμενους στο ίδρυμα.

Η περιφορά του Επιταφίου έγινε σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου Μυτιλήνης, όπου διοίκηση, ιατροί και νοσηλευτές ήταν εκεί για να αυξήσουν την ψυχολογία των ασθενών, που με ιδιαίτερη αγάπη περίμεναν τον Επιτάφιο.


Το επιτάφιο του νοσοκομείου σήκωσαν και φέτος διασώστες και οδηγοί του ΕΚΑΒ.

Για 2ο φορά για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής δεν συναντήθηκαν οι επιτάφιοι του Νοσοκομείου Μυτιλήνης με το Γηροκομείου.


Εμφανή ήταν η απουσία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης και από τους δυο επιτάφιους ενώ απουσίαζε επίσης ο Δήμαρχος Λέσβου. Αντίθετα το παρόν έδωσε η περιφερειάρχης Β. Αιγαίου και πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι , περιφερειακοί σύμβουλοι κτλ.


Το LesvosPost.com το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσω ενημέρωσης που είναι παντού παραβρέθηκε στην σεμνή τελετή περιφοράς του επιτάφιου και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα

Δείτε πως καταγράψαμε Live την περιφορά


Δείτε τα αποκλειστικά φωτογραφικά μας στιγμιότυπα

















Ρεπορτάζ-Φώτο Ραφαηλ- Αναστάσιος Στεφάνου (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

Επιμέλεια —Βίντεο, Φωτο: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Μπορείτε να μας στείλετε και τις δικές σας φωτογραφίες από τον Επιτάφιο, αλλα και το Χριστός Ανέστη της ενορίας σας στο ,   η στις ομάδες μας στο facebook LesvosPost.com και LesvosPost.com official