«Let’s do it greece» σε Μολυβο, Βαφειο και Εφταλου την Κυριακή - Όλες οι εθελοντικές δράσεις καθαρισμού


Η Δημοτική Κοινότητα Μήθυμνας για άλλη μια χρονιά συμμετέχει στη μεγαλύτερη εθελοντική και ταυτόχρονη εκστρατεία καθαρισμού της χώρας «let’s do it greece» με σύνθημα της δράσης «γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας καθώς και όλοι οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και φορείς της κοινότητας συντονίζονται και καθαρίζουν τις παραλίες του Μολύβου, της Εφταλούς, καθώς και τον οικισμό του Βαφειού.

 Το Λιμενικό ταμείο Λέσβου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου και η Λέσχη Εφέρδων Καταδρομέων Μυτιλήνης αναλαμβάνουν τον καθαρισμό του βυθού του λιμανιού της Μήθυμνας.


Στην προσπάθεια μας αυτή, σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 7 Απριλίου στις 09:00 π.μ. με αφετηρία το δημοτικό σχολείο Μήθυμνας, έτσι ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς στην διατήρηση και την προστασία του οικοσυστήματος του νησιού μας.

Στηρίζοντας τέτοιες πρωτοβουλίες το Λιμενικό ταμείο Λέσβου θα προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά καθαρισμού τους εθελοντές. Στο τέλος της δράσης θα υπάρχει μπουφές με κεράσματα στο λιμάνι του Μολύβου. Σας περιμένουμε όλους…γιατί όλοι μαζί σαν μια οικογένεια,μπορούμε καλύτερα!!!

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μήθυμνας
Ανδριώτης Αθανάσιος
#Letsdoitgreece
#οικογένεια
#letsdoitgreecemolivos
#letsdotigreecemithymna