Πάσχα στο Funky Fish Μυτιλήνης– Πρωτότυπες χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά δωράκια σε απίστευτες τιμές (pics,vid)….

Το κατάστημα «Funky Fish» στην κεντρική αγορά Ερμού της Μυτιλήνης στον αριθμό 111, σίγουρα θα το έχεις προσέξει.


Χώρος τέχνης και δημιουργίας, όπου μπορείς να βρεις από διακοσμητικά, μέχρι αξεσουάρ και κοσμήματα όλα φτιαγμένα από τους ίδιους!

Στο πλαίσιο των ημερών δημιούργησαν λαμπάδες με έμπνευση και ταλέντο.

Για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα και με…χρηστική σημασία!

Μπορείς να βρεις λαμπαδίτσες με κουβέρ, με σκουλαρικάκια, βραχιολάκια και μπρελοκάκια!!!


Άσε που μπορείς να διαλέξεις από τα πανέμορφα κοσμήματα του μαγαζιού και να τους ζητήσεις να φτιάξουν τη λαμπάδα σου όπως τη φαντάζεσαι!

Αν και όσες έχει εκεί είναι τέλειες!

Ρίξε μια ματιά, θα ξετρελαθείς!

Αξίζει το κόπο…

Τα καταστήματα Funky Fish έχουν την δική τους οπτική για το στυλ και την μόδα και ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα χαρούμενα χρώματα και υλικά και την μοναδική παρουσίαση των προϊόντων που μετατρέπει την επίσκεψη στο κατάστημα σε μια εμπειρία διασκέδασης. 

Στην κεντρική αγορά Ερμού της Μυτιλήνης στον αριθμό 111 σε έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο 50τ.μ βρίσκεται το κατάστημα Funky Fish στο οποίο μπορείτε να βρείτε trendy προτάσεις , επιλογές μόδας χαρίζοντας στον εαυτό σας το στυλ που σας ταιριάζει.

-Απίστευτο; Κι όμως το Funky Fish, το κάνει αληθινό!...


Διαθέτει αποκλειστικά λαμπάδες που στην Ανάσταση θα γίνεται το θέμα της ημέρας…

Αν κρατήσετε μια από τις παρακάτω ιδιαίτερες και άκρως πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες, τότε σίγουρα θα αποτελέσετε θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της Ανάστασης.

Μιλάμε για τις πιο περίεργες αλλά ενδιαφέρουσες λαμπάδες που μόνο οι πιο τολμηροί θα μπορούσαν να κρατήσουν. Δείτε τις και κρίνετε από μόνοι σας…

Λαμπάδα φραπές Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αγαπάει το «παραδοσιακό» του ρόφημα. Γιατί, λοιπόν, να μην το κάνει και λαμπάδα και να πάει με αυτό στην εκκλησία;

Λαμπάδα σοκολάτα Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται υπάρχει και τέτοιου είδους λαμπάδα και μάλιστα μπορείτε να τη βρείτε σε αρκετά καταστήματα με κεριά και πασχαλινά είδη μιας και είναι από τις πιο κοινές αλλά ταυτόχρονα περίεργες λαμπάδες.


Λαμπάδα σάντουιτς Αν νηστεύετε και δεν μπορείτε να φάτε όλα όσα θα θέλατε, αυτή η λαμπάδα σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη. Τουλάχιστον, όμως, θα ξέρετε πως με το που θα επιστρέψετε στο σπίτι θα φάτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας.

Λαμπάδα παγωτό Όποιος εμπνεύστηκε αυτές τις λαμπάδες είναι σίγουρα μεγάλος φαν της νηστείας. Οι περισσότερες έχουν σαν θέμα τους το φαγητό και μάλιστα τις πιο λαχταριστές εκδοχές του. Μια λαμπάδα παγωτό θα σας θυμίζει το καλοκαιράκι που έρχεται με γοργούς ρυθμούς.

Θα το βρεις στην οδό Ερμού 111, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510-20091, FB: Funky-Fish

Το LesvosPost.com σας βάζει μέσα στο θαυμαστό κόσμο του Πάσχα του καταστήματος Funky Fish